Dubleaza-ti eficienta energetica cu ferestre duble

0 Shares
0
0
0

Dubleaza-ti eficienta energetica cu ferestre dubleFerestrele moderne cu geamuri duble, au proprietati excelente de izolare si reprezinta o investitie excelenta pentru casa ta. Nu vei salva doar sume importante de bani, dar vei fi beneficiarul unor ferestre ce presupun mentenanta scazuta si compatibilitate 100% cu mediul inconjurator.

Atunci cand vorbim despre ferestrele cu geam dublu, trebuie sa stii ca acestea au capacitati de izolare mult imbunatatite fata de ale celor normale. Aceasta, deoarece sunt construite din 2 paneluri din sticla, separate printr-un spatiu umplut cu gaz izolator sau cu aer si sunt inchise ermetic (pentru ca aerul sa nu poata trece). Spatiul dintre aceste paneluri poate fi de o grosime intre 6 si 20mm.

Cu cat mai mare este acest spatiu, cu atat mai eficienta va fi izolatia acestui strat intermediar. Dubla izolare este foarte importanta pentru ferestre, deoarece ferestrele standard reprezinta punctul slab atunci cand vorbim de izolatia termica a unei case, ferestrele cu un singur geam conducand caldura, lasand-o afara in timpul iernii atunci cand ne-am dori exact contrariul si lasand-o sa intre la interior in timpul verii, atunci cand ne dorim cat mai multa racoare.[adsenseyu1]

Dubla izolatie nu mai permite ferestrei sa mai conduca energia termica, asa ca pierderile de caldura in timpul iernii vor fi cu mult diminuate, pastrandu-ti interiorul casei mult mai confortabil si mai primitor si salvandu-ti economiile in acelasi timp. Daca esti interesat de ferestre moderne, de cea mai buna calitate, iti recomandam Tamplarie Pvc Teleorman.

Ferestrele din pvc au camere multiple incorporate in rama, fiecare camera de acest fel fiind umpluta cu aer sau gaz nontoxic. Acest tip de izolatie, opreste caldura sa intre sau sa iasa din casa. Sunt de asemenea foarte rezistente si nu prezinta fenomenul de “leak” adica scurgere.

Un alt beneficiu foarte important al ferestrelor cu izolatie dubla este multitudinea de modele pe care le poti alege. Ferestrele cu dubla izolatie sunt disponibile intr-o multitudine de stiluri de design si stiluri de inchidere/deschidere. Ai la dispozitie de asemenea si o paleta de culori destul de larga.

Culorile standard pentru acest tip de fereastra sunt albul si imitatia de fildes dar poti gasi de asemenea si diferite nuante de gri, imitatii ale lemnului sau alte culori. In general, ferestrele din pvc vor arata ca lemnul vopsit, cu o finisare foarte atractiva.

[adsenseyu1]

Alt lucru foarte important pe care trebuie sa il ai in vedere, daca doresti sa alegi o fereastra pvc in locul uneia din lemn, este timpul relativ mic petrecut cu mentenanta propriu zisa pentru ferestrele din pvc.

Cele din lemn trebuie mentinute functionale, verificate, curatate (eventual revopsite) destul de des, mai ales daca locuiti in zone climatice nefavorabile. Ferestrele din pvc nu vor crapa, nu vor rugini, nu vor fi mancate de carii (ca si in cazul celor de lemn), nu vor fi expuse daunatorilor comuni ai lemnului si vor fi mult mai rezistente la diferite conditii atmosferice (ploaie, vant, soare puternic), au o rezistenta crescuta la impact si unele chiar si la foc.

Asta inseamna ca pot fi instalate oriunde pe glob, indiferent de zona climatica, prezentand aceleasi caracteristici functionale, oriunde ar fi montate. Singura mentenanta periodica care trebuie efectuata, este curatarea de praf.

0 Shares
You May Also Like