De ce sa iti amanetezi masina?

0 Shares
0
0
0

Odata si odata poate te vei confrunta cu o situatia grea din punct de vedere financiar, astfel ca va trebui sa faci orice pentru a face rost de banii de care ai nevoie.

Daca vei avea nevoie de o suma nu foarte mare, atunci vei putea cere ajutor din partea parintilor, a prietenilor sau a rudelor. Cu siguranta acestia te vor ajuta daca la randul tau i-ai ajutat si tu cand au avut nevoie, sau daca esti o persoana care isi achita datoriile la timp.

In cazul in care si aceste persoane au avut nevoie de ajutor, insa tu din diferite motive ai refuzat sa ii ajuti, atunci nu prea mai are rost sa speri ca te vor ajuta, astfel ca va trebui sa te gandesti sa iti faci rost de bani din alta parte.

Poti sa incerci sa obtii un imprumut de la banca, insa cu siguranta nu vei avea banii in clipa urmatoare. Pentru a obtine un astfel de imprumut, va trebui sa treci pe la banca, de unde ti se va da un formular care iti va trebui semnat la locul de munca, dupa care sa te intorci la banca, iar daca ti se aproba creditul, in cateva zile iti vei putea ridica banii.

Deci, in mod cert, daca vei avea nevoie urgenta de bani, de la banca nu ii vei obtine decat dupa cateva zile, asa ca daca nu poti sa astepti aceste cateva zile, atunci poti incepe sa te gandesti la un alt tip de imprumut.

Poti incerca si varianta de a obtine un imprumut de la o Insitutie Financiara Nebancara. Cu siguranta o astfel de institutie iti va acorda mult mai rapid banii decat o banca, si ti se va aproba mult mai repede imprumutul, doar ca suma nu poate sa depaseasca 3000 de lei. Cam aceasta este suma pe care o poti imprumuta de la oricare institutie de acest gen.

In cazul in care suma de care ai nevoie, se incadreaza in suma pe care o poti imprumuta de la aceste institutii, se pot semna actele, iar in acea zi tu deja vei putea sa beneficiezi de suma de bani pe care ai solicitat-o.

Ratele unui astfel de credit le poti plati in fiecare saptamana, odata la doua saptamani sau odata pe luna. Ceea ce este foarte important de stiut despre acest tip de credite, este faptul ca vei avea de platit o dobanda foarte mare, astfel ca vei plati dobanda, cel putin jumatate din suma imprumutata.

Deci, din ceea ce se vede, aceasta ar fi o solutie, insa nu iti recomand sa o alegi pentru ca de exemplu daca vei imprumuta 3000 de lei, vei avea de achitat pana la sfarsit, aproximativ 4500 lei.

O idee inteleapta ar fi aceea de a-ti amaneta bunurile de care nu mai ai nevoie, si care valoreaza destul de mult. In cazul in care ai un autoturism si nu mai prea ai nevoie de el, poti sa cauti amanet auto, si sa iti amanetezi masina.

Cu siguranta daca nu prea ai nevoie de masina respectiva, poti sa o amanetezi, pentru ca vei obtine o suma de bani destul de frumoasa, astfel ca iti vei putea rezolva problemele.

Nu trebuie sa iti faci griji pentru ca iti vei putea recupera bunul fara nici o problema atunci cand iti vei achita datoria.

0 Shares
You May Also Like