Cate ceva despre Salus Controls

0 Shares
0
0
0

Cate ceva despre Salus Controls
Salus Controls este o companie de inginerie si design al sistemelor de control pentru energie, avand ca target piata profesionala din Europa, dar si de pe alte continente. Prin intelegerea complexitatii fiecarei piete, acolo unde facem business, dezvoltam solutii ce definesc aceste piete, prin inovare continua, reduceri ale costurilor si o eficienta logistica ridicata.

Salus Controls este parte a grupului Computime Group Ltd. din Hong Kong, grup apreciat indeosebi pentru inaltele tehnologii de control, pentru cercetarile din domeniu si capabilitatile de design moden, precum si pentru serviciile de productie.

Ocupam o nisa unica in aplicarea echipamentelor de incalzire, de aer conditionat, de smart energy si in sectoarele de automatizare moderne, servind clientii din toate mediile, de la cel comercial pana la cel industrial, cu o prezenta ferma pe toate pietele din Asia, America de Nord si Europa, inca din 1974.

Echipa noastra de oameni talentati de la Salus Controls, lucreaza intr-un mod inteligent pentru a livra solutii de produs la cele mai mici costuri, devoltand in mod direct partenerii nostri, care devin in acest mod mult mai profitabili.

[adsenseyu1]

De asemenea, suntem cunoscuti pentru onorarea fara repros, a fiecarui angajament si pentru responsabilitatea si profesionalismul cu care ne tratam clientii, fie ca sunt mai mari sau mai mici. Actiunile noastre ne definesc. Credem in constructiile de durata, iar membrii echipei noastre impartasesc aceleasi idealuri, transmise mai departe clientilor, furnizorilor si altor comunitati.

Sauls Controls dezvolta parteneriate solide si asigura solutii eficiente pentru toti clientii, pentru a le asigura acestora succesul in afaceri. Avem o cultura a performantei inradacinata in insasi istoria companiei si nu ne permitem sa o alteram sub nici o forma.

Raspunsul pe care il dam clientilor, este prompt si flexibil si de aceea, atunci cand ne contacteaza, acestia stiu ca vor lucra cu o companie de top, de oameni profesionisti.

Cel mai important sau cea mai importanta in opinia noastra, este comunicarea cu clientii si de aceea feed-back-ul nostru este rapid si se bucura de un suport profesional exceptional.

Compania Salus a fost fondata in 2004, Salus Controls Ltd. fiind o subsidiara a grupului Computime-Group Ltd. din Hong Kong, companiile de productie asigurand automatizari inovative si solutii de control pentru toti clientii din mediul comercial, industrial sau alte piete.

[adsenseyu1]

Putem spune ca Salus este nou in spirit si bogat in inovatie. Promovam design-ul, conceptia de inginerie si brandul de market al solutiilor de incalzire si control, adoptand sisteme de energie regenerabila, ce fac viata oamenilor mai sigura si mai ingaduitoare cu natura si mediul incojurator.

De asemenea productivitatea si gradul de confort, cresc si ele. Solutiile noastre sunt inovatoare dar in acelasi timp usor de folosit.

Echipa globala a Salus Controls este centrata pe filosofia de a asigura “cea mai buna practica” de standarde business, pentru a garanta produsele sale si serviciile, asa cum sunt acestea dorite si asteptate de clientii nostri.

Simplitatea, expertiza si valoarea sunt pietrele de temelie ce stau la baza fiecarui produs pe care il concepem si il livram si ne mandrim cu faptul ca facem ceea ce spunem si o facem intr-un mod profesional.

In Romania, puteti intra pe saluscontrols.ro pentru a vizualiza echipamentele noastre. Va recomandam un produs de top ce poate fi gasit accesand acest site: termostat Salus it600.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…