Cum alegem o geanta?

0 Shares
0
0
0

Toti ne dorim genti piele insa cand este vorba sa alegem din multitudinea de modele descoperim ca procedeul nu e chiar atat de usor.

Citind articolul acesta veti invatat cum puteti alege geanta perfecta tinand cont de 5 elemente principale si anume marime, culoare, forma, material si stil.

Geanta e pentru orice persoana un accesoriu must have pentru utiliteatea sa. Femeile pun in genti de la acte si chei si pana la umbrele, ochelari, produse cosmetice, carti, agende, esarfe ori medicamente.

De asemenea o geanta are rolul de a ne scoate in evidenta stilul si de a ne valorifica tinutele. Cele mai multe femei moderne sunt interesate de ultimele modele de genti care apar si vor sa urmeze tendintele din moda fara sa mai tina cont daca o geanta li se potriveste ori nu.

Probabil ca asta e una din cele mai des intalnite greseli pe care le face o femeie.

Multe femei in loc sa cumpere acele genti care li se potrivesc prefera sa cumpere genti tainand cont de cu totul si cu totul alte aspecte precum designul. Brandul si moda.

Stim ca in momentul in care vedem anumite genti cu un desig modern avem tendinta de a le cumpra desi nu ni se potrivesc sau este foarte posibil sa nu avem unde sa le purtam.

Aceasta atitudine nu e deloc indicata si nici ideala pentru a face tinutele sa iasa in evidenta si de aceea ar fi bine sa tinem cont de fiecare data cand purtam ceva pentru ca acest obiect sa se afle in concordanta cu silueta dar si cu personalitatea.

Pentru unele persoane alegerea de a asorta gentile cu anumite tinute este un lucru simplu dar pentru alte femei acest lucru nu se face la fel de usor. Orice accesoriu indiferent ca e vorba de o geanta, de pantofi, cercei sau colier si curea, pot sa completeze si sa evidentieze o tinuta sau pot sa o dristruga.

Luati in cacul si faptul ca o geanta e unul din accesoriile pe care le alegeti cel mai usor pentru a fi potrivit cu tinuta. Pentru a realiza aceasta potrivire perfecta va trebui sa siti cum sa va alegeti geanta care sa se potriveasca cu tinuta. A sti ce marime de geanta vi se potriveste e primul lucru de care trebuie sa tineti cont inainte de a cumpara o geata.

Criteriul acesta va ajuta sa optati pentru o geanta care va sta cel mai bine. Va recomandam sa va amintiti ca oricat de eleganta sau de plina de stil e o geanta aceasta pare demodatat in cazul in care nu se potriveste cu conformatia.

Majoritatea stilistilor spun ca in cazul in care sunteti miniona si scunda e recomandat sa alegeti acele genti mici care se potrivesc la nivel dimensional cu inaltima. in schimb daca veti alege genti mari acestea va vor face sa pareti si mai mica.

Pe de alta parte in cazul in care suneti subtire si inalta este bine sa evitati aceste genti mici si sa alegeti unele cu dimensiuni mari sau medii, ori voluminoase care sa fie in concordanta cu inaltimea.

0 Shares
You May Also Like