Ce functii are aparatul de epilare definitiva?

0 Shares
0
0
0

Daca apelati la un salon de infrumusetare, desigur ca va doriti sa vi se ofere un echipament foarte bun pentru epilarea definitiva. Acest aparat epilare definitiva are urmatoarele functii: epilare definitiva, tratament pentru acnee, pentru vase capilare, pete si pentru rejuvenare faciala.

Daca doriti inlaturarea parului nedorit, exista numeroase solutii, de la solutiile traditionale, precum lama, la aparatele moderne cu laser pentru epilarea permanenta. Dar saloanele de specialitate folosesc aparate speciale care ofera clientelor un epilat eficient si confortabil.

Avantajul important al aparatelor de epilare definitiva este faptul ca folosesc si mentin ceara sterila. Cu un aparat de epilare definitiva, epilarea nu irita pielea sensibila a clientelor, si este imposibila oparirea sau arderea pielii, putand fi cu usurinta setat sa mentina ceara la aceeasi temperatura ideala pentru inlaturarea parului. Trebuie sa beneficiati de efectele epilarii definitive, in saloanele cosmetice care au in dotare aparat epilare definitiva.

Salonul trebuie sa aiba acest tip de aparat, ca dispozitiv de baza in functionarea salonului. Caracteristicile aparatului vor fi urmarite si prin garantie, in cazul unor probleme se va solicita remedierea sau oferirea exacta a indeplinirii functiilor aparatului, cu atentie la aspectele sensibile in functionarea acestuia.

Acest aparat foloseste tehnica de epilare SHR (super hair removal), este o tehnica performanta de epilare definitiva cu lumina intens pulsata. De ce epilare definitiva? Nu ar mai trebui sa intrebam…Pentru ca epilatul clasic cu ceara efectuat acasa sau chiar la saloanele cosmetice este destul de ineficient, pentru ca parul creste la loc in 3 saptamani, in general.

IPL (Intense Pulsed Light) inseamna lumina intens pulsata pentru epilarea definitiva, si consta in in folosirea energiei optice la nivelul firului de par, aceasta energie in melanina se transforma in caldura, apoi se desfac legaturile la nivel molecular, si in final firul de par este impiedicat sa mai creasca.

Dar caldura nu se simte la nivelul pielii, aparatul are un mecanism de racire incorporat. Depinde de nivelul de pilozitate, pentru ca efectul sa fie total, se stabileste un numar de sedinte de la o persoana la alta.

Aparatele de epilare definitiva sunt folosite pentru epilare definitiva axile, inghinala, brate, picioare, fata, sate, umeri, piept. Pentru primele sedinte, se recomanda setari de consum de energie redus.

Cel mai indicat este sa mergeti la un salon cosmetic, este mult mai dificil sa va achizitionati acasa un astfel de aparat, fiind si mai costisitor, si daca ati reusit sa il aveti acasa, trebuie sa aveti conditii ca in salon, si sa fiti atenti la zonele sensibile. De aceea, se recomanda sa mergeti la salonul cosmetic, unde se pot trata in conditii speciale si de siguranta oricare dintre zonele sensibile, cum ar fi zonele inghinala, mustata, perciunii, axila.

In concluzie, dintre functiile acestui aparat de epilare definitiva, si anume cele enumerate la inceput, epilare definitiva, tratament pentru acnee, pentru vase capilare, pete si pentru rejuvenare faciala, cea mai folosita functie este cea de epilare definitiva, celelalte fiind suplimentare, dar la fel de utile, recomandate pentru aspectul placut al pielii.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegem o geanta?

FrumuseteCum alegem o geanta?

Toti ne dorim genti piele insa cand este vorba sa alegem din multitudinea de modele descoperim ca procedeul…