Acasa este locul meu preferat

0 Shares
0
0
0

Am vizitat multe locuri, orase, am cunoscut oameni si am fost oaspete in nenumarate case si apartamente. Am cunoscut diverse personalitati si moduri de trai, moduri de gandire si realitati diferite de harta mea mentala. Am invatat sa ma adaptez, sa zambesc sau sa tac, am invatat ce este toleranta si ce inseamna sa vezi si punctul de vedere al altui om.

Am invatat sa spun nu si in aceeasi masura sa spun da, atunci cand am putut ajuta sau cand am putut sa fiu alaturi de cineva la bucurie sau la tristete. Am invatat ca timpul se masoara in oameni si oamenii se masoara in liniste.

De oriunde as fi, ma intorc insa cu drag acasa. Inchid usa dupa mine si stiu ca ma asteapta linistea. Iar linistea mea este foarte importanta. Acasa este locul in care ma reculeg, locul in care imi fac planuri, locul in care iubesc in aceeasi masura.

Oaza de liniste pe care o gasesc de fiecare data cand ma intorc este inspirata si inspiranta. Daca vrei sa alegi un camin din oferta case Cluj, as spune ca primele criterii de care tii cont sunt legate de prezenta utilitatilor si respectiv de distanta la care se afla casa de locul tau de munca sau de alte activitati pe care le desfasori in mod curent.

Este necesar ca reteaua de apa si reteaua de canalizare sa se afle la o distanta de minimum 3 m, iar distanta casei fata de liniile electrice aeriene sa fie de 20-30 m, pentru un spatiu sanatos.

Agentia Eden Imobiliare a fost infiintata in 2006 , drept urmare a identificarii unei reale nevoi a pietei imobiliare din Cluj.

Cu agentia imobiliara Eden Imobiliare ai la dispozitie o oferta ampla de case in orasul Cluj! Vorbim despre o lista selectionata cu atentie, in dorinta de a-ti oferi accesul la o experienta de viata calitativ superioara. Oferta este una destinata tuturor gusturilor si nevoilor.

Acasa este locul perfect pentru fiecare dintre noi, indiferent din ce alt paradis terestru revenim din vacanta. Acasa inseamna magie si dragoste indiferent de anotimp sau de starea sufleteasca pe care o purtam zilnic prin lume.

0 Shares