5 elemente care definesc stilul elegant: cum să îl adopți și tu?

0 Shares
0
0
0

Te-ai întrebat vreodată ce anume definește eleganța și cum ai putea să îmbrățișezi și tu acest stil? Te invităm să descoperi cinci elemente esențiale care stau la baza stilul elegant! Iată pe ce trebuie să te concentrezi pentru a obține look-uri armonioase, cu o frumusețe aparte, care nu ține cont de trenduri efemere!

1. Materiale de calitate

Printre elementele de bază care definesc stilul elegant se numără materialele de calitate, precum lâna, mătasea, bumbacul, inul sau combinațiile de țesături cu un procent mare din aceste fibre. Ele oferă confort, respirabilitate și un aspect rafinat.

Așadar, dacă vrei să pui bazele unei garderobe în stil elegant, optează pentru haine croite impecabil din materiale premium.

O cămașă din bumbac călcată perfect, o rochie din mătase vaporoasă sau pantaloni din stofă de lână fină te vor face să te simți bine în pielea ta și îți vor accentua eleganța. Vei găsi o gamă variată de opțiuni în outletul DiKa din FASHION HOUSE Militari!

2. Culori neutre și pastelate

Paleta de culori care stă la baza stilului elegant include nuanțe neutre și pastelate, care oferă o imagine atemporală și rafinată. Negrul, griul, bejul, albul și cremul sunt culori versatile care pot fi combinate cu ușurință pentru a crea ținute diverse. Adaugă o notă de prospețime cu nuanțe pastelate, precum bleu pudră, roz pal, verde mentă sau lila, pentru a obține un look delicat și feminin.

Evită culorile stridente și imprimeurile foarte bogate, care pot distrage atenția de la liniile curate și croiala impecabilă a hainelor. Alege o paletă de culori coerentă și combină nuanțe complementare sau asemănătoare pentru a crea un look armonios.

3. Croieli clasice, care avantajează discret silueta

Eleganța presupune o punere în valoare discretă a siluetei. Alege croieli clasice, care te avantajează, oferă libertate de mișcare și accentuează proporțiile corpului într-un mod armonios.

O rochie dreaptă cu o talie marcată, o fustă midi plisată sau pantaloni cu pliuri sunt piese practice care pot fi integrate cu ușurință în diverse ținute elegante. Cămășile cu mâneci lungi sau tricourile din materiale fine pot fi purtate cu pantaloni sau fuste pentru a crea un look office impecabil.

Evită hainele prea mulate sau prea largi, care pot deforma silueta. Alege mărimea potrivită și asigură-te că piesele se potrivesc perfect pe corpul tău. O croială impecabilă va accentua discret atuurile siluetei tale și te va face să te simți încrezătoare și elegantă.

4. Accesorii bine alese

Accesoriile bine alese pot completa o ținută elegantă, adăugând o notă personală stilului tău. Alege piese discrete, din materiale de calitate, care se potrivesc cu paleta de culori a ținutei și cu ocazia pentru care te îmbraci. O bijuterie fină din metale prețioase sau decorată cu pietre naturale poate accentua o ținută elegantă de seară.

O eșarfă din mătase sau din lână poate fi purtată în diverse moduri pentru a conferi o notă de rafinament ținutelor de zi. Nu în ultimul rând, o geantă din piele naturală de calitate este un accesoriu esențial care completează perfect un look elegant. Încearcă să stai departe de piesele masive sau ostentative, care captează atenția. Alege, în schimb, piese atemporale, care pot fi purtate cu mai multe ținute!

5. Atitudine

Stilul elegant nu se rezumă la hainele pe care le porți, ci este, mai degrabă, o stare de spirit care se reflectă în tot ceea ce faci. Fii încrezătoare, politicoasă, respectuoasă și atentă la detalii. Comportă-te cu demnitate și rafinament în orice situație. Adoptă o atitudine pozitivă și fii sigură pe tine și pe calitățile tale. Acest lucru se va reflecta, cu siguranță, în modul în care te prezinți în fața celorlalți!

Așadar, eleganța este o alegere pe care o faci în fiecare zi, de la hainele pe care le porți și până la modul în care te comporți. Lasă-ți încrederea și autenticitatea să iasă în prim plan, iar astfel, eleganța ta va deveni cu adevărat captivantă!

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

You May Also Like
Cum alegem o geanta?

FrumuseteCum alegem o geanta?

Toti ne dorim genti piele insa cand este vorba sa alegem din multitudinea de modele descoperim ca procedeul…