Cum sa ai un chip mai placut?

0 Shares
0
0
0

Acum, in perioada in care ne aflam, se pune foarte mare accent pe imagine, astfel ca fiecare dintre noi ne vom dori sa aratam cat mai bine atat cand suntem acasa, dar si cand va trebui sa ne ducem la un spectacol, la job sau la cumparaturi.

Ei bine, foarte multa lume considera ca imaginea consta doar in tinuta pe care o alege pentru a iesi din casa, insa acest lucru este total fals. Imaginea cuprinde si aspectul fizic al fiecaruia, astfel ca femeile care isi doresc o imagine perfecta, vor tine foarte mult la silueta lor, in timp ce barbatii isi vor sculpta corpul la sala de sport.

Pe langa tinuta si corpul bine definit, cu siguranta mai este inca un element foarte important care contribuie decisiv la o imagine exceptionala, si anume chipul.

Se pare insa, ca tocmai chipul este cel care le pune probleme multora in a avea o imagine perfecta, pentru ca dupa cum se stie, daca urmezi un regim alimentar corect, si daca petreci ore la sala, aspectul corpului il vei obtine, iar pentru a alege o tinuta, nu trebuie sa fii nici specialist in domeniu si nici critic de moda.

Ei bine, in privinta chipului este mai greu ca acesta sa fie perfect, pentru ca poate avea tot felul de imperfectiuni.

De exemplu, sunt persoane care pe chip au tot felul de pete sau de semne pe care si-ar dori sa le ascunda, astfel ca barbatii isi vor lasa barba mare, in timp ce femeile vor opta pentru trusele de machiaj pentru mascarea acestor pete sau semne.

Sunt deasemenea persoane care se simt jenate datorita faptului ca pe chipurile lor incep sa isi faca aparitia ridurile, ceea ce cu siguranta va oferi un aspect imbaranit al chipului.

Din pacate sunt situatii in care chipul a fost grav afectat in urma unui accident de circulatie, sau in urma unui accident la locul de munca, iar din acest motiv, cei care se afla intr-o astfel de situatie, cu siguranta nu se vor simti confortabil.

Ei bine, din fericire pentru aceste persoane, exista dr Calu, care le poate rezolva problema, astfel incat sa nu mai aiba retineri atunci cand vor sa iasa pe strada.

In sprijinul lor, acest medic specialist poate veni cu propunerea unor interventii chirurgicale faciale, astfel ca toate imperfectiunile vor fi indepartate in cel mai scurt timp.

Chiar si in cazul persoanelor care se simt jenate de faptul ca au un nas foarte mare, sau ca forma acestuia este una mai ciudata, acest medic chirurg poate avea solutii miraculoase, de micsorare sau de remodelare a nasului.

Exista si situatii in care anumite persoane au o problema in ceea ce priveste urechile, pentru ca acestea fie sunt prea mari, fie au o forma inestetica, insa chiar si pentru ele se poate efectua o interventie de otoplastie, care va remedia problema.

Asadar, oricat de multe imperfectiuni ar avea un chip, cu siguranta o interventie chirurgicala poate sa fie solutia salvatoare, pentru ca acesta sa devina perfect.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegem o geanta?

FrumuseteCum alegem o geanta?

Toti ne dorim genti piele insa cand este vorba sa alegem din multitudinea de modele descoperim ca procedeul…