Cea mai simpla metoda pentru a gasi un loc de munca

0 Shares
0
0
0

Ceea ce va prezentam mai jos este o metoda buna si pentru cei care vor locuri de munca in strainatate dar si pentru cei din Romania.

Noi v-am facut o lista cu sfaturi pe care ar trebui sa le urmati daca sunteti candidatul perfect, utilizand mesajele postate in microblogging.

Laudati-va cu cunostiintele pe care le aveti. Daca aveti cuostinte slide in domeniul vostru si doar colegii vostri de birou stiul lucrul acesta atunci va este greu sa obtineti un post nou.

Ati putea insa sa publicati pe tweeter lucruri care sa contina stiri ori comentarii scurte vis a vis de industria in care activati. In modul acesta veti demonstra ca sunteti la curent cu toate noutatile din acest domeniu, ca va extindeti influneta pe retelele de socializare si veti putea sa atrageti mult mai simplu atentia din partea oamenilor.

Cum puteti sa gasiti informatiile pe care sa le distribuiti? Puteti folosi site-urile in alte limbi sau va puteti abona si la newslettere de la firmele de prestigiu.

Aratatti ce stiti de fapt sa faceti. Tot mai multi angajatori pun mare pret pe aptitudini si pe abilitati care nu se invata usor si Twitter este o unealt perfecta pentru a va face publice calitatile. Daca locul de munca de care aveti nevoie necesita perspicacitate si atitudine pozitiva atunci nu trebuie sa aveti comentarii negative ori continut indoielnic. De fapt va trebui a le aratati altora ca sunteti un mare exemplu in tot ceea ce faceti.

De asemenea o exprimare concisa e un alt atu pe care puteti sa il valorificati prin reteaua aceasta de socializare pentru ca va trebui sa va expuneti o idee in numai 140 de caractere.

Mariti-va si cercul de cunostinte online. Nu va ajuta mult in a gasi un job nou daca veti comunica numai cu rudele si cu prietenii care exista pe Twitter asa ca e bine sa va largiti cunostintele in reteaua de socializare. Puteti sa folositi si site-uri cum ar fi WeFollow pentru a descoperi oamei care au aceleasi pasiuni si lucruri ca si voi si puteti sa le dati follow si sa initiati sau sa participati la discutii foarte interesante cu ajutorul carora va veti putea face remarcat.

Invatati lucruri noi. Intr-o lume care este obsedata de viteza e greu sa tinem pasul cu tot ce e nou intr0un domeniu. Daca ati reusit sa va faceti un grup de oameni care sa fie activi si sa aiba si cunostinte solide pe Twiter atunci veti afla care sunt cele mai recente stiri si va veti accesa numai contul de pe retelele de socializare.

De altfel in timp ce site-urile nu au restrictii legate de persoanele carora le puteti da follow atuci puteti sa faceti foarte usor si o lista cu persoane si companii sau site-uri de stiri pe care sa le urmariti si cu care veti putea sa interactionati in mod normal.

Va recomandam sa nu aplicati la foarte multe locuri de munca in acelasi timp si sa aveti intodeauna grija sa negociati salariile.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…