Ce trebuie sa stim despre HTC One X?

0 Shares
0
0
0

Ce trebuie sa stim despre HTC One X?
HTC One X este un smartphone bazat pe touch-screen, conceput si produs de catre HTC. Acest device a fost lansat cu sistemul de operare Android 4.0.3 (upgradabil la versiunea mai noua 4.2.2) cu skin-ul (fata) HTC Sense 4.0. Esti in cautarea unui service gsm Bucuresti de calitate? Intra pe Servicegsm.ro.

La momentul lansarii, era primul telefon al companiei HTC, echipat cu procesor quad core. One X a fost anuntat pe 26 Februarie 2012 la Mobile World Congress si a fost al 6-lea flagship al acestei companii. Urmarea acestei linii a fost dezvaluita in Aprilie 2013, o data cu lansarea lui HTC One M7.

Software.

Smartphone-ul HTC One X a fost livrat cu sistemul de operare Android 4.0.4 mobile si interfata grafica Htc Sense 4.0. Upgrade-ul la sistemul de operare mai nou si anume Android 4.2.2 cu interfata grafica Sense 5, este disponibil pentru majoritatea regiunilor ca de exemplu Asia, Europa, Orientul Mijlociu, America de Nord si America de Sud, dar si Australia.

[adsenseyu1]

O data cu achizitionarea acestui smartphone, obtineti si o capacitate de stocare in Dropbox (de la Google) de 25gb. Unii dintre utilizatori au observat ca multitasking-ul nu functioneaza asa de bine pe HTC One X asa cum o face pe device-urile cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich, deoarece sistemul termina (opreste) agresiv aplicatiile din background.

Compania HTC a explicat ca au customizat acest tip de sistem Android special pentru device-ul One X, in asa fel incat HTC Sense sa aiba prioritate la rulare in fata aplicatiilor ce pot rula in acelasi timp, in background, mai ales atunci cand memoria este incarcata aproape de capacitatea maxima.

Pe 20 Iulie 2012, HTC a confirmat ca One X impreuna cu One S, vor primi niste update-uri de firmware la sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean dar nu au anuntat o data de lansare pentru aceste imbunatatiri (in acel moment).

[adsenseyu1]

Refresh-ul care a urmat, prin aparitia lui One X+, a venit instalat deja cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean. Pana la sfarsitul lunii Noiembrie si inceputul lunii Decembrie in acelasi an, update-ul constituit din Android 4.1.1 a inceput sa fie lansat la nivel global, aducand noi feature-uri si imbunatatiri, asa cum ar fi implementarea aplicatiei Google Now, un UI mult mai smooth (lin) de la Project Butter si diferite optimizari in legatura cu durata de viata a bateriei si durata de incarcare a acesteia.

De asemenea, noul refresh (noul device) a beneficiat si de o atentie crescuta in ceea ce priveste fenomenul de overheating (supraincalzire) mai ales in partea din spate a mobilului dupa perioade indelungate de folosire, fenomen raportat de foarte multi utilizatori, imediat dupa lansarea acestor device-uri.

One X+ nu mai prezinta deci, problemele majore cu care se confrunta One X simplu. De asemenea, pentru toate device-urile din aceasta gama, inclusiv HTC One X, HTC One Plus si HTC One X+, compania a anuntat ca va pune la dispozitie un update la sistemul de operare Android 4.2.2, precum si versiunea Sense 5 a interfetei grafice.

La doar cateva zile de la acest anunt, update-urile au inceput deja sa apara pe piata, in App Store-ul producatorului.

0 Shares
You May Also Like