Ce trebuie sa faceti dupa nastere

0 Shares
0
0
0

In primul rand dupa nastere veti avea nevoie de cea mai buna echipa de ursitoare botez care sa faca botezul micutului un eveniment de neuitat.

Puneti in aplicare toate planurile pe care le aveti legat de petrecerea de botez.  Este destul de important sa faceti ca toate visele pe care le aveti sa devina realitate.

Doar o data ii veti organiza copilului petrecerea de botez si prin urmare va trebui sa faceti ceva care chiar sa fie special. Este adevarat ca el nu va intelege mare lucru in momentul acesta dar mai tarziu dupa ce va creste puteti sa ii aratati fotografiile si filmarile si el va fi mandru de asemenea petrecere.

Aveti grija de micut. Perioada imediat dupa nastere este foarte obositoare. Este indicat s aincercati sa il supravegheati cat mai mult si sa il ajutati ori de cate ori plange. De asemenea, nu trebuie sa neglijati nici vizitele la medic.

Alegeti si un nume potrivit si care sa va placa, dar nu exagerati. Nu alegeti nume pompoase si ciudate doar pentru ca micutul sa fie mai special decat ceilalti.

Vor aparea probleme in momentul in care cei cu care interactioneaza vor avea dificultati in a ii pronunta numele sau in a ii scrie numele si este foarte important ca numele copilului sa fie placut si usor de pronuntat si nu greoi si imposibil de pronuntat sau de scris.

Vorbiti cat mai mtl aproape de copil astfel incat acesta sa invete sa vorbeasca si el. Nu puneti presiune pe el astfel incat sa spuna pentru prima data mama ori tta si doar lasati-l sa spuna ceea ce vrea. Incercati sa nu fiti foarte dezamagiti in momentul in care limbajul copilului nu intruneste dorintele voastre.

Fiecare copil are o dezvoltare proprie si nu are sens sa il grabiti ori sa il sicanati in cazul in care a ajuns la o varsta destul de mare si nu vorbeste mult iar daca totusi sunteti ingrijorati de asepctul acesta este recomandat sa mergeti la medic.

Organizati si o petrecere interesanta cu ocazia aniversarilor micutului. Este un moment magic in familie si este prima aniversare a micutului. Pentru ca veti dori sa invitati toti prietenii si toate mamicile si taticii incercati sa aveti si ceva diverstisment de calitate astfel incat sa aveti posibilitatea de a va retrage in liniste si de a sta sa va odihnici.

Noi va oferim si aceste solutii, puteti sa chemati un animator profesionist pentru zilele de nastere ale copiilor. Asa cum am spus si anterior acesta interpreteaza la alegere personake din desene animate dorite, si va fi constumat corespunzator, va sti sa aiba grija de copii si sa ii supravegheze sau sa ii distreze in acelasi timp.

Oferiti copilului o educatie cat mai buna. Aceasta il ajuta mai departe in momentul in care isi formeaza principiile in functie de care se ghideaza in viata si care il vor defini in viitor.

In cazul in care cel mic deja vorbeste mai mult decat cuvinte sproadice atunci este recomandat sa va pregatiti si pentru o avalansa de cuvinte.

0 Shares
You May Also Like