Ce garantii au geamurile de protectie?

0 Shares
0
0
0

Daca ati achizitionat un geam de protectie pentru iPhone-ul dumneavoastra, veti primi si garantie pentru acesta, in functie de model si de calitatea materialului din care este fabricat respectivul geam de protectie iPhone.

In general, geamurile de protectie trebuie sa fie foarte rezistente, pentru ca sunt piese executate tocmai pentru a garanta rezistenta altor piese, deci deteriorarea lor ar fi chiar o problema.

Aceste geamuri reduc socurile si maresc rezistenta la impact, sunt impermeabile si transparente, sunt special create pentru orice tip de iPhone, se aplica fara adezivi pentru a nu ramane urme, asigura rezistenta la praf si murdarie.  Dar putem tine cont ca si aceste geamuri de protectie au o garantie de maxim 6 luni, in general.

De ce ar trebui o garantie pentru geamurile de protectie care de fapt trebuie sa prelungeasca o garantie a dispozitivelor pe care se aplica? In general, orice dispozitiv are o garantie, deci si aceste dispozitive de protectie vor avea o garantie, pentru siguranta utilizatorului, dar nu orice situatie de deteriorare se inscrie in garantie.

Sunt situatii destul de rare cand geamurile de protectie se strica. Insa daca un telefon este uitat, si altcineva il gaseste si il strica intentionat, va fi dificil, practic imposibil sa se demonstreze situatia contrara, prin care posesorul acelui iPhone sa nu recunoasca situatia de mai sus si sa solicite reparatia conform garantiei.

Practic garantia se aplica mai ales in cazurile in care geamul de protectie nu a fost aplicat corespunzator la achizitionarea sa. Se vor face verificari si daca cumva apar mici probleme, atunci prin garantie, posesorul poate solicita o noua interventie gratuita.

Daca garantia este de 6 luni, atunci pe aceasta perioada, posesorul iPhone-ului caruia i s-a aplicat geamul de protectie, poate solicita reparatiile necesare, daca se inscriu in garantie.

Prin urmare, solicitati informatii despre posibila garantie, daca achizitionati un geam de protectie iPhone, initial nici nu va ganditi ca tocmai aceasta piesa care este legata de protectia iPhone-ului dumneavoastra are o garantie pentru ca s-ar putea defecta.

Este insa un aspect deosebit de important, pentru ca prin garantie sunteti siguri ca produsul este original si producatorul a fost foarte atent sa ofere un produs foarte bun. Desigur, ca ati putea gandi ca acest geam de protectie nu se poate niciodata strica, pentru ca atunci ce protectie ar mai oferi?

Dar pentru ca orice dispozitiv are o durata de utilizare cu anumiti factori care il pot afecta, are nevoie sa fie insotit de garantie, pentru ca o deteriorare trebuie sa fie asigurata intr-o perioada de 6 luni de la achizitionare.

Garantia geamurilor nu este o prioritate numarul unu, dar este mult mai bine sa fie oferita, pentru a se garanta rezistenta maxima a acestor dispozitive de protectie, si pentru a se putea repara in perioada de garantie orice defectiune care ar putea sa apara.

Trebuie sa profitati de aceasta garantie, desi nu este de dorit sa fie necesar, pentru ca produsul acesta este pentru protejarea iPhone-ului, dar poate suferi accidente in cazuri mai rare.

0 Shares
You May Also Like