Ce avantaje ofera statiunea Kusadasi fata de alte statiuni turcesti?

0 Shares
0
0
0

Daca nu ai fost intr-una dintre statiunile turistice din Turcia, sigur ai auzit de bogatia si frumusetea acestora. In topul celor mai renumite statiuni turcesti se afla si Kusadasi, o statiune incantatoare care are multe de oferit turistilor care aleg sa o viziteze.

Iesirea la Marea Egee si apusul de soare mult asteptat de catre turisti reprezinta doar cateva dintre avantajele pe care le ofera aceasta statiune fata de restul. Asadar, daca inca nu te-ai hotarat sa cauti oferte in Kusadasi Turcia pentru tine si cei dragi, noi iti oferim exact acele avantajele care te vor face sa iei decizia corecta.

Asa cum am spus, cei care aleg un sejur in Kusadasi vor avea ocazia sa se bucure de apa Marii Egee, ceva mai deosebita de Marea Mediterana care gazduieste celelalte statiuni turistice renumite, precum Antalya.

Iar Kusadasi este probabil cea mai mare statiune cu iesire la Marea Egee. Prin urmare, daca iti doresti sa vezi aceasta mare si sa pasesti pe plajele cu nisip fin, Kusadasi va fi cea mai buna alegere.

Datorita pozitionarii sale, statiunea se bucura de un aspect inedit. Kusadasi este cunoscuta dupa apusul sau de soare minunat. Seara, dupa o zi de plaja, vei putea admira de la masa unui restaurant turcesc cum soarele se ascunde usor in mare, lasand statiunea in petrecere si muzica buna pe parcursul noptii, urmand ca a doua zi sa lumineze din nou frumusetile imprejurimilor.

In plus, daca bugetul tau este limitat sau pur si simplu iti doresti o vacanta la preturi mai reduse trebuie sa stii ca statiunea de la Marea Egee are preturi mult mai bune decat restul statiunilor.

Asa ca banii economisiti pe cazare ii vei putea cheltui pe multitudinea de activitati distractive pe care le vei descoperi acolo.

Iar inca un avantaj pe care il ofera aceasta statiune este ca se afla la o distanta mult mai mica fata de Romania, aproximativ 1000 de km, drumul fiind accesibil chiar si cu masina proprie. Insa trebuie mentionate si obiectivele turistice impresionante de care dispune Kusadasi, printre care se numara orasul Efes, Insula Porumbelului sau Pamukkale.

0 Shares
You May Also Like