Credeti ca nu se va intampla nimic daca nu aveti husa pentru iPhone?

0 Shares
0
0
0

Unii dintre cei care au un iPhone nu se gandesc deloc sa isi cumpere si o  husa. Va aducem in continuare contraargumente.

Daca nu aveti si nici nu vreti sa achizitionati dintre huse iPhone o husa potrivita modelului dumneavoastra de iPhone, iata ce vi se poate intampla –  ati scapat iPhone-ul pe jos, pentru ca este destul de usor, si impactul a fost foarte puternic, vi se sparge touchscreen-ul si trebuie reparat.

Daca ati fi avut o husa de protectie, aceasta ar fi atenuat impactul, in functie de materialul din care este fabricata, si anume poate fi policarbon, plastic mai dur, piele ecologica, sau materiale rezistente, ar fi conferit o protectie si impactul ar fi mai mic. Touchscreen-ul nu s-ar mai sparge. Deci mai putine pagube, daca ati fi avut o husa.

Daca se curge apa pe telefon, atunci poate patrunde in interiorul sau si se ard circuitele destul de rapid, telefonul devenind nefunctional. Dar daca aveti husa, picaturile de apa se scurg pe aceasta, si desigur, protectia ar fi maxima.

Daca folositi iPhone-ul pe ploaie, o husa protejeaza in timpul conversatiei foarte bine. Daca nu aveti husa, se poate depune praf, care deterioreaza in timp functiile smartphone-ului, care trebuie apoi dus la curatat. In acelasi timp, multi tin telefonul fie in buzunar, fie in geanta, deci apare riscul de a se atinge de alte obiecte, daca nu aveti husa, ecranul se poate zgaria sau sparge.

Fara huse nu se mai poate astazi folosi un iPhone, pentru ca este un smartphone foarte diferit de cele fara touch, adica modele vechi de telefoane mobile, care daca ar fi cazut nu s-ar fi deteriorat ecranul, fiind un ecran mult mai mic.

In consecinta, toti utilizatorii ar trebui sa fie informati ca husa devine o achizitie obligatorie pentru protectia iPhone-ului, aproape imposibil de pastrat si folosit in cele mai sigure conditii. Dar daca au achizitionat o husa, vor fi mai siguri ca iPhone-ul lor va fi mai protejat.

Pretul unor huse iPhone este relativ mic, fata de o reparatie in caz de deteriorare nu se pune problema. Nimeni nu doreste sa ajunga cu un iPhone in service, deci este motivul cel mai serios de luat in seama, cand cumparati husa de protectie.

In concluzie, nimeni nu ar trebui sa se mai intrebe ce se intampla fara husa, se recomanda achizitionarea si folosirea unei huse pentru iPhone, la fel ca pentru orice smartphone, huse rezistente si durabile, care sa ofere protectia maxima.

Speram ca toti utilizatorii de iPhone sunt informati corect si constientizati in legatura cu acest aspect, care nu trebuie neglijat, nu doar a avea un iPhone este important, acesta trebuie folosit si pastrat in siguranta, deci husa corespunzatoare oricarui model de iPhone trebuie sa il protejeze in situatiile neplacute care pot sa apara oricand cand este manipulat in diverse medii, unde se pot intampla accidente mai mici sau mai mari.

Speram ca toate contraargumentele pe care le-am adus va conving sa achizitionati imediat o husa potrivita pentru telefonul dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like