Tu unde iti repari telefonul?

0 Shares
0
0
0

Datorita faptului ca am ajuns sa traim intr-o perioada in care telefonul mobil a devenit o necesitate, cu siguranta ca fiecare ne dorim sa avem un telefon mobil cat mai performant.

De la cei mici si pana la cei mari, fiecare persoana detine cel putin un telefon mobil inteligent. Ei bine, daca pentru cei mai batrani telefonul chiar si unul simplu este suficient, in cazul celor tineri, fiecare isi doreste sa aiba un telefon cat mai performant.

Daca unii isi doresc telefonul mai mult pentru a fi conectati la retelele de socializare si pentru a putea naviga pe internet, altii isi doresc telefoane mobile care sa aiba o camera foto de o rezolutie cat mai mare pentru a putea realiza cele mai reusite fotografii.

Ei bine, in acest caz, fiecare isi doreste sa aiba un model de telefon de la un brand cat mai renumit, insa stim cu totii ca aceste telefoane sunt destul de costisitoare, astfel ca au aparut pe piata tot felul de firme mai putin cunoscute care au fel si fel de modele de telefoane, accesibile tuturor. Multa lume alege sa isi cumpere un model de telefon mai ieftin pentru ca doar atata isi poate permite, insa se poate sa isi cumpere un telefon iar dupa cateva saptamani acesta sa nu mai functioneze.

Daca stam sa ne gandim mai bine sunt pe piata si telefoane de la branduri renumite la preturi accesibile. Daca vrei un telefon bun si performant te poti orienta de exemplu spre un model Sony, sau de ce nu unul de la HTC.

Acesti producatori scot pe piata o multime de telefoane de calitate superioara si la preturi mult mai accesibile decat modelele iPhone sau Samsung. Calitatea acestora nu este inferioara celor anterior mentionate insa tinerii aleg sa isi cumpere modele de la Samsung sau Apple deoarece acestea se spune ca ar fi la moda.

Ei bine, indiferent de marca si modelul telefonului pe care doresti sa il achizitionezi, trebuie sa te gandesti dinainte ca exista si riscul ca dispozitivul sa se defecteze. Daca te intrebi de ce exista acest risc, trebuie sa stii ca acesta exista datorita faptului ca smartphone-urile sunt destul de sensibile.

Ei bine, momentul in care ni se defecteaza telefonul, cu siguranta nu este unul placut, iar din acest motiv fiecare isi doreste sa isi duca telefonul cat mai rapid la reparat. In cazul in care detii un telefon HTC, atunci ar trebui sa cauti un service specializat in reparatii Htc, deoarece expertii de la un astfel de service cunosc toate problemele care pot aparea la un astfel de telefon.

Odata ce ai dus telefonul la un astfel de service, dispozitivul iti va fi supus unei analize pentru a se descoperi atat problema acestuia cat si cauza care a dus la aparitia problemei. Odata terminata constatarea vei fi informat despre problema aparuta, despre solutia gasita si despre costurile reparatiei.

De regula constatarea nu se plateste in cazul in care iti repari telefonul la service-ul respectiv, in schimb daca iti duci la alt service telefonul, atunci trebuie sa platesti constatarea. Daca vei fi de acord sa inceapa reparatia, acest proces va incepe iar in momentul in care telefonul va fi reparat, acesta va fi supus unor teste, iar daca totul este in regula vei fi anuntat pentru a putea merge sa iti ridici telefonul.

Un service profestionist trebuie sa stii ca lucreaza doar cu componente noi si originale, si iti va oferi o perioada de garantie atat pentru reparatia efectuata cat si pentru componentele inlocuite.

0 Shares
You May Also Like