Impresii despre componentele iPhone 6

0 Shares
0
0
0

Diferentele de design existente intre noul si vechiul iPhone sunt relativ nesemnificative. Exceptand noile culori designul este asemanator si nimic nu a suferit schimbari. In plus exista pe piata foarte multe accesorii iPhone 6.

Nu s-au schimbat fooarte mlte si iar schimbarile nu sunt vizibile cu ochiul liber insa in realitate totul este schimbat in zona de interior. Apple au fost foarte sinceri in momentul in care au sustinu ca totul se schimba odata cu modelul 6S chiar si in momentul in care schibarile nu se vor observa chiar de la prima vedere de catre useri.

Viteza este mai mult decat orice altceva. Litera s din noua dinumire trebuie sa insemne speed si mai exact viteza. Inca din primul moment in care atingeti un iPhone 6S, lucrul acesta devine clar in mod sigur. Nu luat in seama tot ceea ce spun benchmarkurile si ignorati pentru moment toate specificatiile dispozitivului. In acest fel veti vedea cat de rapid este telefonul de fapt in momentul in care incepe sa incarce aplicatiile sau toate facilitatile.

Veti observa si cat este de responsive si de prompt oul dispozitiv, doar dupa ce veti incepe sa il utilizati asa cum faceati si inainte pe telefonul vechi cu setul complet de aplicatii pe care il aveati si inainte. Asta va implica de exemplu si un mix de lucru si de placere la fel cum este si punerea la curent cu stirile si cu social media in vremuri diferite ale zilei, daca jucati rapid cateva meciuri rapide, faceti chat cu familia prietenii si colegii utilizand mai multe aplicatii de mail si mesagerie, stream de muzica si vizualizarea de clipuri pe internet. Cu toate aplicatiile testate veti vedea o imbunatatire a vitezei de acces extrem de semnificativa detasandu-va clar de competitori.

Upgrade-ul spre camere care au senzorul de 12 mpx a fost o decizie inteleapta de camera si este in prezent mai performanta ca oricand ea fiind printre cele mai puternice si mai bune solutii de camere de smartphone de pe piata. In afara de calitatea fotografica remarcabila veti vedea si noile facilitati live photos, care permit fotografii in miscare de tipul GIF sau video capturi.

Desi pentru fiecare poza se pune si o perioada de maxim 3 secunde o fotografie live poate sa spuna in modul acesta si o poveste pentru fiecare loc vizitat si fotografiat. Acest lucru da rezultate remarcabile cu toate ca aceasta tehnologie nu e suportata de toate dispozitivele existente pe piata. In acelasi timp camerele suporta si inregistrari la rezolutii destul de mari. Exista si spatiu foarte un de stocare pentru lucrul acesta.

Cu toate astea pe ecranul telefonului nu aveti cum sa observati diferentele vizibile de calitate in cazul in care alegeti sa inregistrati in modul acesta si nu intr-un mod de rezolutie mica cum se intampla la cea care este full hd. De asemenea, 3D touch este o metoda noua prin care veti putea sa interactionati cu telefonul.

Actiunile va vor duce mult mai repede in locul in care vreti sa ajungeti cu aplicatia si asta schimba in mod cert modul in care utilizati telefonul.

0 Shares
You May Also Like