Telefoane de top de la Lenovo

0 Shares
0
0
0

Telefoane de top de la LenovoMulti sunt doritori de iPhone, dar putini sunt posesori. De ce? Pentru ca aceste telefoane sunt destul de scumpe. Bineinteles, unii nu vor iPhone nu din cauza pretului, ci din cauza altor caracteristici.

Cei care au iPhone stiu bine ca aceste telefoane sunt scumpe si ca uneori si reparatiile costa destul de mult. Insa, pentru reparatii la preturi rezonabile, poti incerca sa ii cauti pe cei de pe Servicegsm.ro. Acestia iti vin in intampinare cu tot felul de servicii de inlocuire display iPhone 6, schimbare carcasa, inlocuire acumulator, etc.

Nu uita ca cea mai buna solutie pentru un serviciu ca o inlocuire display iPhone este sa apelezi la specialisti, deoarece ei vor sti exact ce au de facut.

Insa, asa cum spuneam, nu toata lumea prefera iPhone sau nu toata lumea si-l permite. Sunt unele persoane care vor de exemplu telefoane de la Lenovo. Despre cateva dintre acestea vom vorbi in cele ce urmeaza.

[adsenseyu1]

Lenovo S860, Dual SIM

Pentru inceput, iti spunem faptul ca daca vrei un astfel de telefon trebuie sa scoti din buzunar aproximativ 1400 de lei. O sa mentionam acum caracteristicile care fac din acest model un model dorit. In primul rand ne referim la durata de viata a bateriei, aspect care conteaza cand vine vorba de achizitonarea unui telefon inteligent. La acest model durata de viata a bateriei este de 43 de ore in convorbiri 2G si 24 de ore in convorbiri 3G.

Bateria are o capacitate de 4000 mAh.  Un alt lucru demn de luat in seama ar fi calitatea sunetului. Aceasta este una uimitoare, calitate care cu siguranta te va incanta. Daca iti doresti un telefon cu exterior metalic, acesta este.

Designul este unul deosebit datorita acestui detaliu care face diferenta. De remarcat ar mai fi: camera foto de 8MP care are o claritate de dorit, memoria RAM de 2GB si faptul ca modelul este unul Dual SIM.

Lenovo Z2 Pro

[adsenseyu1]

Ei bine, pentru acest model trebuie sa scoti din buzunar ceva mai multi bani, deoarece pretul este de aproximativ 2000 lei. Care sunt calitatile care fac din acest telefon unul de top? In primul rand vorbim aici de camera foto de inalta sensibilitate.

Aceasta are o dimensiune de 16MP, dispune de stabilizare optica si detectare automata a scenei. Camera foto este dotata cu 6 lentile si senzor BSI. Procesorul este o alta caracteristica importanta. El este un procesor Qualcomm Snapdragon 801, la 2,5 GHz. Totul functioneaza perfect, la o calitate care este de dorit pentru orice utilizator de smartphone. Designul acestui model, ca si la cel precedent este unul deosebit datorita faptului ca este metalic.

Telefonul este disponibil in nuante de negru, titan sau auriu. La final, tinem sa mai amintim cateva caracteristici importante si anume: aplicatiile Lenovo DOit, viteza 4G, sunetul de calitate si capacitatea bateriei (4000 mAh).

Acestea sunt doar doua modele de top de la Lenovo, insa aceasta companie produce o multime de modele, din ce in ce mai performante. Informeaza-te si alege-l pe cel mai potrivit pentru tine.

0 Shares
You May Also Like