Presoterapia individuala a membrelor

0 Shares
0
0
0

Presoterapia individuala a membrelorPresoterapia ca si tratament detoxifiant, imbunatateste circulatia limfatica si ajuta corpul sa elibereze toxinele in mod natural. Revitalizarea si oxigenarea tesuturilor ajuta la slabirea si redefinirea picioarelor, a zonei abdominale si a bratelor, imbunatatind totodata si aspectul pielii. Toate acestea se pot face cu un aparat de presoterapie.

Recomandarile folosirii presoterapiei in cazul diferitelor afectiuni sunt urmatoarele:
•    Este recomandata in tratamentul celulitei
•    In slabire si detoxifiere. Este o solutie alternativa de succes a liposuctiei
•    Body contouring
•    Inlatura senzatiile de durere si asigura confort imediat
•    Redefineste zona picioarelor, a abdomenului si imbunatateste aspectul general al pielii

Presoterapia reprezinta un sistem de compresie controla prin computer, ce opereaza si foloseste pompe de inflatie. Aparatul are 5 camere separate, ce sunt pozitionate in jurul membrelor.

Acestea sunt folosite pentru miscarea sistemului venos si limfatic pornind de la genunchi si terminand cu membrele superioare. Este construit pentru eficientizarea circulatiei sanguine si curgerea limfei.

[adsenseyu1]

Presoterapia imbunatateste eliberarile de depozite din spatiul extra-celular, amelioreaza senzatia de oboseala a piciorului si curgerea oxigenului la nivelul intregului corp. Presoterapia poate fi folosita si pentru detoxifiere. O alternativa relaxanta si excelenta a liposuctiei, ce poate fi folosita in combinatie cu alte tratamente pentru rezultate exceptionale.

Cine ar trebui sa foloseasca presoterapie:
•    Clientii ce vor sa isi detoxifice corpul si o circulatie mai buna a sistemului limfatic
•    Clientii ce vor sa beneficieze regulat de body contouring
•    Clientii ce sufera de edem limfatic al extremitatilor joase, in conditii post chirurgicale sau congenitale. Pre, intra si post fazele chirurgicale beneficiaza excelent in combinatie cu Presoterapia.
•    Clientii ce simt un anumit disconfort, oboseala, retentie de fluide, etc.

Exista de asemenea si anumite contra indicatii in folosirea presoterapiei. De exemplu persoanele ce sufera de tromboza pronuntata, adanca a venelor, trebuie sa evite aceste tipuri de tratament.

Exista contra indicatii sin pentru persoanele care sufera de infectii acute ale membrelor, daca senzatia de durere este prea mare, in caz de infarct sau orice situatie care in care augmentarea capacitatii venoase si limfatice, nu este de dorit.

[adsenseyu1]

Drenajul limfatic poate fi obtinut si prin vacuodermie. Acest tip de tratament reduce edemul in timp ce detoxifiaza zona aflata sub tratament si in acelasi timp, imbunatateste dramatic micro-circulatia. Stimuleaza de asemenea functiile naturale ale corpului sub urmatoarele forme:
•    Dreneaza fluidele stagnante din zona fetei
•    Micsoreaza ridurile din zona ochilor
•    Stimuleaza circulatia limfatica
•    Are beneficii semnificative in decongestionare
•    Elibereaza fenomenele de congestionare de-a lungul tractului sinusoidal ce poate cauza blocari ale sinusurilor, dureri de cap, febra sau infectii destul de grave.

Presoterapia va poate imbunatatii si somnul, constatandu-se ca cei care apeleaza la acest tip de tratamente, se bucura de un somn mai linistitor si se trezesc odihniti, cu o vitalitate crescuta.

Toate aceste tehnici ajuta corpul dumneavoastra sa elibereze toxinele si “gunoaiele” celulare din tesuturile periferice (incluzandu-le aici pe cele formate de celulita) si imbunatatesc la modul general circulatia limfatica, transportand celulele de grasime din tesuturile celulare, in sistemul circulator general, pentru oxidarea(arderea) ulterioara a acestora, mai ales in muschi sau in zona altor organe. Din acest motiv, consideram ca presoterapia este un tratament excelent.

0 Shares
1 comment
  1. cornelia92 says:

    Un articol foarte folositor! Multumesc pentru informatiile oferite !

Comments are closed.

You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…