Luvulitul – piatra noii ere

0 Shares
0
0
0

Toti ne dorim sa avem cat mai multe bijuterii si suntem atrasi involuntar de pietre fara sa stim cu adevarat ce semnifica ele. Atunci cand ne cumparam margele din pietre semipretioase de multe ori nu ne intereseaza si efectele pe care acestea le pot avea asupra noastra.

Nu este gresit sa facem asta deoarece se spune ca pietrele sunt cele care ne aleg si prin urmare orice alegere facem va fi una buna, insa este fascinant sa studiem efectele pietrelor pentru ca pur si simplu ceea ce aflam despre ele este captivant si descoperim o lume noua si mistica ce se creaza in jurul acestor pietre.

In acest articol vom discuta despre luvulit care este considerat a fi o piatra a noii ere.

In ultima perioada luvulitul a fost numai temporar pe aceasta planeta si oamenii nu au fost inca pregatiti sa primeasca raza pe care o reflecta luvulitul. Comparativ cu violetul transparent al ametistului, luvulitul este in general opac si dens iar culoarea sa este mov inchis.

Luvulitul are rolul de a implementa raza eterica mov profund in pamant si o face mai accesibila pentru a vindeca la nivel fiziologic. Indigoul si violetul sunt culori care se asociaza cu cel de al treilea ochi.

Razele purpurii manifestate de luvulit reprezinta si legatura care se afla intre minte si corp. mintea sau gandurile au rolul de a determina in general sanatatea corpului fizic.

Luvulitul reprezinta piatra noii ere care are ca si scop dobandirea controlului constient asupra tuturor facultatilor mentale precum si cucerirea puterii tamaduitoare care este necesara pentru a echilibra corpul fizic.

Luvulitul se plaseaza pe zona destinata pentru al treilea ochi si dezvaluie motivele pentru care apar dezechilibrele fiziologice sau lectiile pe care le implica experientele.

Daca ajungem la o astfel de realizare vom putea ulterior sa ne purificam si sa eliminam corelatiile mentale precum si emotiile gresite si cauzele profunde ale bolilor ceea ce va permite sa obtineti o stare de sanatate.

Luvulitul este o supapa cu ajutorul careia sunt eliminate presiunile precum temerile, frustrarile, vinovatia, regretele si incertitudinile si lasa locul pacii sau intelegerii in mintea sau in corpul care isi pierde sursa de putere.

Luvulitul va pune in armonie persoanele cu corpul lor mental cu scopul de a descoperi cauzele problemelor pe plan fizic.

In modul acesta mintea va putea ulterior sa preia si controlul asupra fizicului si sa directioneze o mare cantitate de energie in corp. Daca aceasta forta este folosita corect are si puterea sa vindece absolut orice la nivel fizic si mental.

Luvulitul este piatra pe care cei sensibili ar trebui sa o utilizeze. Daca purtam luvulit vom fi ajutati sa intelegem la nivel fizic superior totul in jur iar lumina si iubirea vor fi percepute mult mai intens. Luvulitul este o piatra a constiintei inalte si aduce o raza violet pe care o vom utiliza la nivel esential in planul fizic.

Pentru procesul terapeutic pietrele se plaseaza in general pe frunte pentru a se conecta la intelepciunea celui de al treilea ochi. Doar atunci mintea intelege cauzele care provoaca dezechilibrele din corp.

0 Shares
You May Also Like