Lucruri pozitive si negative in legatura cu smartphone-urile

0 Shares
0
0
0

Lucruri pozitive si negative in legatura cu smartphone-urileNu toti oamenii sunt adeptii tehnologiei moderne. Ea aduce in viata noastra atat lucruri bune, cat si lucruri rele. Important este sa fim constienti de toate acestea si sa stim cum sa ne ferim de cele care ne pot afecta siguranta.

Daca ai un telefon mobil si cauti accesorii sau piese de schimb, cu siguranta vrei sa cheltui cat mai putini bani cu acestea, iar accesorii gsm online este cea mai buna solutie pentru tine.

Smartphone-urile combina multe trasaturi ale calculatoarelor cu cele ale aplicatiilor specifice telefoanelor mobile inteligente. Cele oferite de producatori ca Apple, Samsung, LG sau Blackeberry s-au impus la un nivel destul de ridicat fata de  dispozitivele oferite de companiile contracandidate.

Desi telefoanele inteligente sunt o realizare de exceptie a tehnologiei moderne, ele prezinta unele pericole pentru sanatatea noastra si pentru bunul mers al vietii normale a tinerilor si adolescentilor.

[adsenseyu1]

Folosim acum telefoanele inteligente nu numai pentru a vorbi si a trimite mesaje scrise sau multimedia, ci si pentru a urmari emisiuni online, posturi de televiziune, pentru a rula jocuri avansate si pentru a interactiona cu ceilalti pe retelele de socializare. Mai mult, putem calatori in siguranta cu masina daca avem GPS si chiar avem posibilitatea de a afla cum este vremea, in timp real, in zonele in care calatorim oriunde in lume.

Totul a devenit posibil cu ajutorul telefoanelor inteligente de ultima generatie. Cei care creeaza aplicatii pentru smartphone aduc in fiecare zi noutati pe aceasta piata, aflata intr-o continua dezvoltare si schimbare. Aplicatiile bancare sunt la indemana oricui si permit efectuarea platilor doar cu ajutorul unui telefon mobil, oriunde in lume.

Acum nu mai este nevoie sa stai la coada mult timp pentru a-ti plati facturile deoarece telefonul tau mobil te ajuta sa faci acest lucru in siguranta, la orice ora si in orice zi. Totusi, un dezavantaj important pentru multi utilizatori este dat de costul implicat de detinerea si folosirea unui smartphone. El este mai mare deoarece multi utilizatori cumpara aplicatii sau au un trafic de internet crescut pe aceste gadgeturi.

[adsenseyu1]

Umarirea unor materiale multimedia, in special a celor video, implica un trafic destul de mare de date de pe telefonul tau mobil. Nici pretul unui smartphone nu este mic, insa poti obtine unul mai bun de la compania de telefonie la care esti abonat daca iti prelungesti contractul sau inchei un contract nou pe o perioada mai mare de timp.

Un smartphone este mult mai fragil decat un telefon de tip vechi deoarece ecranul lui ocupa o mare parte a acestuia. Din acest motiv, in cazul unui impact cu o suprafata dura, un smartphone nu rezista foarte bine si se poate deteriora foarte usor.

Copiii sunt in special afectati de tehnologia moderna deoarece ei sunt acaparati in totalitate de aceste telefoane. Ei sunt predispusi sa faca excese mult mai mari decat adultii si nu trebuie lasati sa le foloseasca foarte mult timp deoarece performantele lor intelectuale pot scadea si rezultatele obtinute la scoala devin nesatisfacatoare.

0 Shares
You May Also Like