Intretinerea service-ului auto – sisteme de alarmare

0 Shares
0
0
0

Intretinerea service-ului auto - sisteme de alarmareUn atelier de reparatii auto nu este o investitie ieftina. Intretinerea unui astfel de atelier implica sume mari de bani. Pe langa toate utilajele si sculele necesare functionarii acestuia, este nevoie si de un sistem bun de alarmare.

Aici nu ma refer doar la sisteme antiefractie, ci si la sisteme de alarmare in caz de scurgeri de gaze sau de fum. Toate aceste tipuri de sisteme de alarmare le gasesti in Galati la Selgros.

Dupa cum spuneam, nu e novie doar de un sistem de securitate intr-un service auto. Este si el important pentru a asigura protectia utilajelor. Dar poate cel mai important lucru intr-un atelier auto este sistemul de alarmare in caz de fum sau gaze.

[adsenseyu1]

Avand in vedere ca se lucreaza cu multe materiale inflamabile, acestea elimina tot timpul vapori mai mult sau mai putin toxici. In anumite conditii, acesti vapori pot umple spatiul service-ului iar fara un sistem de alarmare, persoanele ce lucreaza in atelier pot suferi intoxicari.

Au existat cazuri in care chiar gazele de esapament ale masinilor pe care se lucra au cauzat astfel de probleme. Cand instalezi un sistem de alarmare de acest fel poti fi sigur ca macar vei fi avertizat in cazul unor scurgeri sau in cazul cresterii nivelului de gaze din atelier. Este mult mai bine sa previi decat sa mergi pe gandul “nu mi se poate intampla mie.”

Sistemele de alarmare sunt ergonomice, nu ocupa mult loc si pot fi instalate aproape in orice parte a atelierului. Este, totusi, bine sa fie instalate intr-o zona neutra a atelierului. Daca instalezi o astfel de alarma chiar langa bancul de lucru unde vei lucra tot timpul cu spray-uri sunt sanse mari sa declansezi alarma chiar daca nivelul de gaze din atelier nu este mare.

[adsenseyu1]

Selgros Galati
Produse alimentare si nealimentare
Bd. Galati nr. 1 C Galati, 800 654 , RO
Tel: 0236 305 000
Fax 0236 305 199

0 Shares
You May Also Like