Ce trebuie sa stii cand cumperi o casa noua?

0 Shares
0
0
0

Ce trebuie sa stii cand cumperi o casa noua?Atunci cand cauti cele mai bune oferte de vanzare locuinte sau de chirii in Cluj trebuie sa tii cont de anumite principii importante in aceasta privinta.

Cei care vor sa cumpere neaparat o casa nou construita trebuie sa ia in calcul multe lucruri care pot face diferenta intre o tranzactie de succes si una esuata.

Exista si cazuri in care vei gasi oferte foarte bune de pret pentru locuinte nefinisate, aflate la stadiul la care in ele mai trebuie investiti bani. O investitie facuta intr-o casa noua se justifica prin faptul ca ea este mult mai rezistenta decat locuintele vechi de pe piata imobiliara. Daca vrei sa iti compartimentezi noua casa asa cum vrei, ii poti cere constructorului sa faca acest lucru pentru tine.

Aceste operatiuni pot fi facute in cazul locuintelor achizitionate din faza de proiect sau pentru cele a caror constructie abia a inceput. In acest mod, iti vei pune amprenta asupra designului viitoarei tale locuinte. Pentru casele finalizate, la cheie, totul este facut si nu poti interveni asupra compartimentarii si modului in care este aranjat totul in interiorul si exteriorul casei tale.

[adsenseyu1]

Locuintele noi dispun de elemente moderne si de instalatii si aparatura pe masura asteptarilor tale. Astfel, ele sunt mai eficiente energetic decat cele vechi si iti pot asigura un confort sporit in orice anotimp.

Gusturile si pretentiile cumparatorilor s-au schimbat de-a lungul timpului, iar constructorii trebuie sa vina in intampinarea lor cu noi designuri si stiluri arhitecturale.

Cumparand o locuinta noua, vei putea sa o mobilezi asa cum vrei tu, cand vrei tu. Poti alege tipul de dulapuri cu care sa iti dotezi casa si produsele electronice si electrocasnice care sa o doteze. In plus, noile locuinte au si solutii inovatoare de iluminat deoarece accentul este pus asupra economisirii energiei.

Poti sa repartizezi camerele asa cum vrei in intreaga casa, iar acest lucru este posibil doar in cazul locuintelor noi.

[adsenseyu1]

Casele vechi pot avea dotari care sa necesite o inlocuire destul de rapida, asa ca trebuie sa fii atent la ceea ce cumperi. Pe de alta parte, produsele noi care intra in dotarea unei locuinte noi au inclusiv garantie, iar acestea iti vor fi inlocuite in mod gratuit daca se defecteaza inainte de expirarea acestui termen. Casele de azi sunt mult mai eficiente energetic decat cele de acum cativa ani.

O astfel de calitate este foarte importanta pentru noii proprietari deoarece ei vor sa plateasca facturi cat mai mici. Izolarea lor termica si ferestrele sunt avantaje mari in comparatie cu dotarile locuintelor de tip vechi. In plus, functionalitatea este o trasatura importanta care caracterizeaza locuintele de tip nou, spatiul fiind utilizat mult mai bine si mai eficient.

O locuinta noua nu va avea nevoie de prea multe lucrari de intretinere si reparatii si te va multumi pe deplin. Astfel, iti vor ramane mai multi bani pentru familia ta si pentru nevoile membrilor ei. Nu ezita sa cumperi o locuinta noua si vei avea numai de catigat pe termen lung.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…