5 obiecte in care nu te-ai astepta sa fie o camera spion

0 Shares
0
0
0

5 obiecte in care nu te-ai astepta sa fie o camera spion Camerele de supraveghere au inceput sa fie din ce in ce mai mici. Astazi, sunt atat de mici incat este  usor sa le introduci in absolut orice tip de obiect, pentru a-ti atinge scopul si pentru a supraveghea ceea ce iti doresti, indiferent ca este vorba despre o persoana sau un spatiu.

Daca o camera spion ascunsa intr-un ceas sau intr-un pix este, oarecum normala, exista si o multime de alte obiecte in care nu te-ai astpta sa existe asa ceva.

– Camera spion ascunsa in sapca. Este ascunzatoarea perfecta pentru o camera de supraveghere, in conditiile in care aceasta se afla la inaltimea corespunzatoare, filmeaza exact acolo unde privesti si este greu de depistat. Exista camere din ce in ce ai performante, astfel, poti obtine imagini cu adevarat interesante. Inchipuie-ti ca cu o astfel de camera iti poti filma intreaga viata.[adsenseyu1]

– Camera spion ascunsa in odorizant. Daca trebuie sa supraveghezi ceva acasa, cel mai bun loc pentru a instala o camera spion este un odorizant. Exista camere ascunse in astfel de obiecte si este aproape imposibil ca cineva sa isi dea seama de secretul pe care il ascunzi. Odorizantul functioneaza, este identic cu unul din comert si poate sa filmeze fara probleme din orice loc al camerei.

– Camera spion ascunsa in vizorul de la usa. Este un loc extrem de inteligent pentru a ascunde o camera. Practic, nimeni nu isi va dea seama ca in loc sa fie urmarit pe vizor este urmarit si inregistrat de o camera de supraveghere. Astfel, daca vine cineva in fata usii si are ganduri necurate, camera de supraveghere poate sa ii dezvaluie cu mare usurinta identitate.

[adsenseyu1]

– Camera spion ascunsa in bec cu detentie la miscare. Cunoastem cu totii becurile cu detentie la miscare. Ori de cate ori ajungem in preajma lor, acestea se aprind. Sunt niste becuri care duc la economie de curent electric si la o eficienta maxima. Daca atunci cand se aprinde lumina incepe si o camera de supraveghere sa filmeze, in cazul unei infractiuni dovezile  sunt, fara doar si poate, mult mai concludente.

– Camera spion ascunsa in rama foto. Fiecare dintre noi are acasa fotografii sau tablouri. Din acest motiv, o camera ascunsa in rama foto pare a fi o idee cu adevarat inteligenta.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…