Incaltaminte pentru pitici, la preturi mici!

0 Shares
0
0
0

Incaltaminte pentru pitici, la preturi mici!
Incaltamintea si in general toate produsele pentru copii au devenit foarte scumpe in ultimul timp; si daca mai pui in calcul si faptul ca piticii cresc atat de repede, nu are rost sa dai multi bani pe ele.

Totusi, vrem calitate pentru copiii nostri, vrem sa le oferim un mediu propice pentru dezvoltarea lor si de aceea…in final dam multi bani pe piese vestimentare si incaltaminte.

Recent, am descoperit un magazin cu incaltaminte de calitate la preturi foarte bune. Cand vorbesc de articole de incaltaminte de calitate, ma refer la pantofi din piele naturala, cu talpa flexibila insa groasa, care sa fie usor de incaltat.

[adsenseyu1]

Astfel de articole de incaltaminte gasiti la Selgros Timisoara mereu. Pantofii sunt realizati de catre firme cu renume pe plan international: Teddy shoes, Woodstone, Criss Cross, Spicy, Bama kids, Relax, Uno si multi altii care pun un accent deosebit pe ergonomie. Produsele lor sunt articole de incaltaminte in care piciorul se simte bine si care sunt testate din punct de vedere dermatologic si ecologic.

Inca un motiv sa cumparati de la Selgros este faptul ca in aceasta perioada, respectiv in weekendul 03.12-06.12 la Selgros veti afla o promotie foarte buna la papucii pentru pitici: TVA-ul va este oferit cadou. Astfel, in loc de pretul normal pe care ar fi trebuit sa il achitati, veti plati cu 24% mai putin – reducere considerabila, cred eu.

[adsenseyu1]

Veti gasi pe rafturile magazinului cizmulite, bocanci, pantofi, ghete in mai multe stiluri si culori, insa si incaltaminte pentru anotimpurile mai calde la preturi foarte mici. Se merita sa iti faci cumparaturile de incaltaminte de la Selgros – mereu au reduceri considerabile care te ajuta sa economisesti.

Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,
300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…
Cum alegem o geanta?

FrumuseteCum alegem o geanta?

Toti ne dorim genti piele insa cand este vorba sa alegem din multitudinea de modele descoperim ca procedeul…