Cum sa iti dezvolti aplicatiile?

0 Shares
0
0
0

Odata cu trecerea timpului, tehnologia a evoluat foarte mult, astfel ca acum se gasesc pe piata tot felul de firme, care activeaza in fiecare domeniu posibil.

Chiar si domeniul aplicatiilor software a evoluat incredibil de mult, astfel ca in prezent, se regasesc o multime de companii, atat la noi in tara, cat si in strainatate, care ofera clientilor servicii software la cerere, si care au rolul de a dezolta foarte mult aplicatiile.

Se spune ca o aplicatie care a luat nastere pe specificul firmei, le permite salariatilor o utilizare rapida, si in acelasi timp raspunde optim tuturor cerintelor specifice, dar aduce rapid si cresteri ale productivitatii.

Colaborarea inca de la fazele de inceput cu beneficiarii aplicatiei, permite firmei care activeaza in acest domeniu sa termine mult mai rapid aplicatia, dar si costurile de dezvoltare ale acesteia vor fi mult mai mici.

In cazul in care compania dumneavoastra are nevoie de astfel de servicii, nu aveti altceva mai simplu de facut decat sa apelati la ajutorul expertilor de la Flux Soft Srl, care va vor propune cele mai avantajoase oferte si solutii pentru firma dumneavoastra.

Ei bine, etapele care trebuiesc parcurse de catre o astfel de companie, care activeaza in acest domeniu, fac parte dintr-un ciclu bine structurat de dezoltare si mentenanta a aplicatiei software, care este construita pe baza cerintelor clientului.

Aceste etape ar fi urmatoarele:
    stabilirea celor mai importante cerinte ale aplicatiei, dar si analizarea lor impreuna cu beneficiarul;
    redactarea unui caiet de specificatii dar si a unui plan de proiect care sa cuprinda dezvoltarea software, si estimarea costurilor, insa aceasta estimare se va face in momentul in care reprezentantii firmei vor negocia conditiile si detaliile, impreuna cu beneficiarul;
    stabilirea arhitecturii tehnologice pe care o va detine aplicatia, dar si a structurii de interfata, sau selectia componentelor care trebuiesc pentru a se putea derula procesul, reprezinta o alta etapa foarte importanta;
    dezvoltarea aplicatiei, testarea si integrarea, dar si testele de functionare si testele de performanta reprezinta o alta etapa extrem de importanta din acest proces.
    Instalarea aplicatiei dar si trainingul beneficiarilor, plus testele finale, sunt inca o etapa foarte importanta care face parte din acest proces.
    suportul tehnic de care va beneficia clientul, dupa implementarea aplicatiei, dar si managementul corectiilor, completarilor si adaugirilor reprezinta un alt punct important al acestui proiect.

In ceea ce priveste costurile pe care le au proiectele realizate de aceste firme, trebuie mentionat faptul ca acestea pot sa difere de la caz la caz, in functie de complexitatea proiectului.

Deasemenea, este foarte important de stiut faptul ca si in acest domeniu, la fel ca in toate domeniile si toate afacerile existente pe piata, se pot gasi si firme care sa presteze servicii de cea mai buna calitate, dar se pot gasi si firme care sa presteze servicii de o calitate inferioara.

In acest caz, cu siguranta atentia firmei dumneavoastra trebuie sa fie indreptata doar asupra firmelor de succes din domeniu, pentru ca in caz contrar, riscati foarte mult sa investiti destul de multi bani, iar calitatea serviciilor pe care le veti primi in schimb, sa fie una indoielnica.

0 Shares
You May Also Like

ItCum sa aleg telefonul perfect?

Cu siguranta fiecare persoana in aceasta perioada detine cel putin un smartphone, pentru ca fie ca ne place…