Ce caracteristici are un vas hidrofor 300 l vertical Aquasystem?

0 Shares
0
0
0

Vasul pentru hidrofor sau vasul de expansiune, asa cum mai este acesta cunoscut este o componenta de baza a acestui dispozitiv, alaturi de electropompa, presostat, manometru si supapa de sens.

Hidroforul este echipamentul destinat alimentarilor cu apa, iar in functie de capacitatea vasului si de debitul pompei, se poate stabili o schema de alimentare care sa vina in ajutorul oricarui beneficiar.

Vasele de expansiune au diferite capacitati, incepand de la 5 litri la circa 5000 de litri si sunt deasemenea disponibile in varianta amplasarii pe verticala sau pe orizontala.

Un vas hidrofor 300 l vertical Aquasystem este un vas de capacitate medie, utilizabil pentru alimentari casnice cu apa potabila rece. Asa cum bine este stiut, un astfel de vas functioneaza cu ajutorul presiunii, care forteaza membrana sa lucreze, impingand in asa fel apa in vederea utilizarii acesteia.

In cazul acestui vas hidrofor 300 l vertical Aquasystem membrana interschimbabila este de tip EPDM, putand fi folosita in siguranta in cazul contactului cu apa rece potabila. Membranele de tip EPDM sau Etilen-Propilen-Dien-Monomer, nu reprezinta produse noi, acestea fiind foarte des utilizate in diverse aplicatii.

Datorita capacitatii mari de etansare, de cele mai multe ori aceste tipuri de membrane sunt utilizate in cazul hidroizolatiilor, acoperind in acelasi timp si aria de etansare, dar si aspectul mobilitatii si al elasticitatii.

Rezistenta mecanica a acestor produse este foarte mare, drept pentru care ruperea sau inteparea se pot produce in cazuri absolut exceptionale. Cu toate acestea, deoarece vorbim despre un vas hidrofor 300 l vertical Aquasystem care foloseste presiunea pentru functionare, atunci este bine de stiut faptul ca membrana poate fi inlocuita, in cazul defectarii acesteia.

Presiunea la nivelul aerului, setata din fabrica, este de 1,5 bari, ea insa putand fi setata la valoarea dorita, putand ajunge pana la o presiune maxima de 10 bari. Acest vas hidrofor nu are inclus si suport pentru pompa, poate fi livrat in culoarea alb sau albastru, iar filetul de racordare este de 1″ 1/4.

Diametrul acestui vas hidrofor 300 l vertical Aquasystem este de 650 mm, inaltimea este de 1240 mm, temperatura minima de lucru este de 0 grade, iar temperatura maxima de lucru este de 100 de grade Celsius, cu mult mai permisiva decat in cazul altor tipuri de vase de expansiune pentru hidrofoare.

Din acest motiv produsul poate fi folosit in siguranta, avand certitudinea unei alegeri potrivite pentru alimentarea cu apa a unor obiective de dimensiuni mici si medii, precum casele de locuit sau microintreprinderile.

Tragand o linie, putem spune ca acest modele de hidrofor este cu adevarat o solutie pentru cei care isi doresc deopotriva putere si capacitate de stocare in acelasi timp, acestea fiind lucrurile care de fapt dau tonul unei activitati corecte.

Un astfel de hidrofor poate fi gasit la preturi accesibile in magazinul www.shop-einstal.ro, alaturi de o gama ampla de alte modele de hidrofoare. Acest magazin este specializat in ceea ce priveste produsele destinate uzului casnic si industrial, majoritar in domeniu instalatiilor, punand la dispozitie produse din cele mai bune, la cele mai bune oferte de pret.

0 Shares
You May Also Like