Cateva sfaturi privind gazduirea web

0 Shares
0
0
0

Atunci cand discutam despre gazduire web este necesar sa stim ca in general sunt mai multe detalii de care este bine sa tineti cont si pe car ele vom prezenta si noi chiar in acest articol. Va trebui sa tineti cont de optiunile de upgrade.

Gazduirea shared este in general puternica in prezent. Acest tip de gazduire este in general suficienta pentru a sustine blogurile WordPress care au pana la 40000 de vizitatori pe luna. Totul trebuie sa fie normal pe un host sahared in cazul in care reusiti sa limitati mai multe conexiuni concomitente pe baza de date.

In cazul in care va asteptati ca un site sa ajunga mare in viitor, este reomandat sa luati in calcul un host care sa va permita sa cresteti, cu server dedicat si VPS, pentru a avea o mai mare putere de procesare, capacitate buna de memorie, un bun spatiu pe disc si o serie de caracteristici foarte bune.

Preturile de reinnoire sunt de asemenea detalii foarte importante. Ofertele care vin de la firmele de web hosting, mai ales pentru gazduirea de tip shared au preturi mici in momentul inscrierii dar pot sa taxeze mai mult in momentul in care se face reinnoirea. Asta se practica in industria aceasta si in cazul in care nu vreti sa schimbari firma de gazduire din an in an sau din doi in doi ani, este mult mai bine sa aflati toate detaliile de la bun inceput.

In general preturile mai mici de 10 dolari pe luna sunt acceptabile, dar pentru a putea evita orice surpriza neplacuta este necesar sa verificati conditiile pentru utilizare si sa va asigurati ca sunteti de acord cu preturile pentru reinnoire inainte de cumpara. Un alt mod rapid prin care puteti sa faceti lucrul acesta este si sa intrati pe conditii de folosire si sa cautati detaliile despre reinnoire.

Politica de rambursare este de asemenea un alt detaliu important pe care va trebui sa il stiti.

Daca alegeti sa anulati contractul de gazduire inca din perioada de proba, veti primi integral banii inapoi? Ce potlitica pentru rambursare are respectiva companie de hosting dupa ce a trecut perioada de proba. Sunt si alte taxe lunare?

Acestea sunt niste intrebari pe care este bine sa le puneti inainte de a semna un contract. De asemenea este foarte important de stiut si daca cei care gazduiesc un site restituie banii pentru a nu ii pierde in cazul in care lucrurile nu merg cum trebuie. Sunt si unele companii care percep taxe pentru anulare mari in momentul in care utilizatorii decid anularea conturilor.

Noi va recomandam sa evitati sa lucrati cu astfel de firme. Sunt si companii care nu va ofera caracteristicile de baza. Veti avea nevoie de Cron Jobs pentru toate operatiunile zilnice. De asemenea, aplicatia Auto Script Installer va ajuta sa economisiti mult mai mult timp iar SSi este pentru a intretine mult mai usor site-ul.

Caracteristicile de baza sunt must have si de aceea nu se recomanda sa alegeti o firma care nu ofera aceste caracteristici basic.

0 Shares
You May Also Like