Cum protejam vara electronicele?

0 Shares
0
0
0

Stim ca uneori puteti avea nevoie de amanet electronice. Pentru a putea sa obtineti cele mai mari preturi pentru dispozitivele electronice pe care le aveti este bine sa stiti cum sa le pastrati in stare cat mai buna. Vara poate sa fie un dusman destul de mare pentru dispozitive si temperaturile ridicate afecteaza bateria iar razele de soare afecteaza ecranele.

Asta nu este tot, deoarece vara aparatele electronice sunt amenintate de nisip, praf si apa si trebuie sa fiti foarte atenti la toate aceste aspecte. Va ajutam sa va protejati telefonul, MP3-ul si laptopul in asa fel incat sa le puteti prelungi viata.

Mergeti la piscina sau la strand sau cateva zile la mare. Este evident ca telefonul este un accesoriu de care nu aveti cum sa va despartiti dar nu realizati ca este posibil sa ramaneti fara el in cazul in care il scapati in apa.

Pentru a il proteja e recomandat sa cumparati o husa speciala. Puteti gasi diverse modele pentru orice telefon de pe site-urile de specialitate. In plus, husele impermeabile va permit sa intrati si cu telefonul in apa.

Razele de soare afecteaza ecranele. Atat la telefoane mobile cat si la alte dispozitive care au display razele de soare sunt destul de periculoase. Este recomandat sa tineti telefonul, MP3-ul si tableta sau laptopul la umbra in momentul in care va aflati in iarba verde, pe plaja sau la picnic.

Husele normale sunt facute din materiale textile si va protejeaza de razele ultraviolete care de altfel pot sa decoloreze ecranele.

Nu uitati laptopul sau mobilul in masina. Vara temperaturile pot sa fie destul de ridicate in timpul zilei in special daca masina nu este parcata la umbra. Caldura in exces va mananca bateria. Nu conteaza daca aparatele sunt protejate de husa.

Este recomandat sa luati tableta sau telefonul oriunde mergeti. De asemenea va recomandam sa nu puneti telefonul mobil pe niciun aparat electric ori electronic care functioneaza pentru ca toata caldura degajata de acestea va poate lasa fara baterie cand va este lumea mai draga. In cazul in care telefonul se supraincalzeste este bine sa il lasati sa se raceasca treptat. Nu se recomanda sa il lasati direct la rece.

In camera poate sa fie racoare iar afara temperaturile pot depasi 30 de grade. Este recomandat sa nu supuneti telefoanele sau laptopurile la socuri termice. In cazul in care veniti de afara nu intrati cu telefonul in care unde sunt temperaturi scazute datorita aparatelor de aer conditionat. Se recomanda sa le lasati intr-o camera tampon pentru a se adapta.

Vara purtam si pantaloni scurti, rochite sau bermude si de multe ori telefonul este tinut in buzunar. Acest lucru este complet gresit pentru ca aparatele expuse astfel loviturilor pot sa se strice.

Au existat si alte cazuri in care persoanele care au avut telefoanele in buzunarele din fata de la pantaloni au ramas fara ele deoarece ele s-au spart pentru ca s-au lovit de barele de acces din metrou.

Mergeti la mare si luati telefonul la plaja? Daca acesta nu este protejat cu huse speciale se defecteaza de la nisip.

0 Shares
You May Also Like