Sfaturi pentru optimizarea SEO

0 Shares
0
0
0

Fie ca sunteti blogger sau ca aveti o pagina web sau pur si simplu sunteti in mediul online ca si vizitator este imposibil sa nu fi auzit si despre SEO.

Desi nu stiti exact ce inseamna SEO in mod sigur ati citit sau ati auzit  oamenii vorbind despre cat de important este SEO si ce impact poate sa aiba o campanie de SEO si optimizare site.

Optimizarea se imparte si ea in mai multe categorii. De data aceasta vom discuta despre optimizare offpage si va vom da si cateva sfaturi generale despre SEO si despre tot ce trebuie sa stiti despre campanii in general.

Optimizarea offsite include cateva mari aspecte insa nu se limiteaza doar la ele. In primul rand este vorba despre linkuri iar noi nu va recomandam sa utilizati serviciile care promit mii de linkuri pentru ca 10 linkuri care provin de la site-uri din domeniu fac mai mult decat un o mie de site-uri care nu au autoritate si care sunt de proasta calitate.

Se poate intampla si mai rau: in cazul in care aveti foarte multe linkuri veti risca sa fiti penalizat. Mai bine mai putine si mai bune decat multe si proaste.

Social media este o zona foarte importanta. Nu va strica deloc o pagina de Facebook ori de Google +.

Si Goole Places este foarte important. In cazul in care aveti un birou noi va recomandam sa va faceti o pagina si pe Google Places pentru ca va este utila in cautari mai ales ca in momentul in care cineva va cauta, va aparea si o harta cu locatia unde puteti fi gasit si datele de contact. Noi consideram ca acesta este un element demn de luat in calcul.

Chiar daca in unele situatii schimbarea permalinkurilor in WordPress poate sa genereze o incetinire a site-ului, cu toate ca noi nu am vazut asta, noi va recomandam sa folositi acele linkuri prietenoase pentru ca ajuta foarte mult la SEO.

Suntem convinsi ca ati auzit de tagurile meta. Ei bine acestea nu mai sunt atat de folositoare, pentru Google in prezent, pentru ca oamenii au facut abuz de ele si au utilizat black hat seo si au folosit nenumarate metode ilegale pentru a urca rapid si cat mai sus.

Este suficient sa scrieti cuvantul cheie doar unde considerati ca e necesar in acest articol. Va recomandam sa va concentrati pentru ca textul sa fie bun pentru cititori mai ales si abia ulterior pentru motoarele de cautare.

Ca sa tragem o concluzie in legatura cu SEO-ul atunci cand scriem continut pentru articole este necesar sa tinem cont de regulile urmatoare: utilizatorii sunt importanti si textul va trebui sa fie placut de citit si usor. La articole este necesar sa utilzam si cel putin o imagine.

Este necesar ca articolul sa fie cat mai lung si de asemenea sa ii gandim si o descriere meta. Este bine sa instalati si un plugin de seo  si sa adaugati descrierile, cuvintele cheie si titlurile, dar Google ne avertizeaza sa nu repetam descrierile sau sa punem descrieri in paginile unde informatia nu este atat de importanta.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…