Cat de bun este un HTC One?

0 Shares
0
0
0

Foarte multi oameni au asteptat cu nerbdare momentul primirii rezultatelor testelor HTC One. Inca din momentul lansarii, terminalul a aratat ca vor exista sanse enorme ca HTC Company sa se ridice pe piata de consum. In ceea ce priveste realitatea, adevarul se afla la mijloc, dar un lucru este cert: HTC One este un telefon foarte frumos. Putem vorbi atat despre telefonul in sine cat si despre accesoriile sale precum: casti, cablu de date, bateria,  incarcator telefon,  si asa mai departe.

Principalul obiectiv al modelului HTC One este sa fie la acelasi nivel cu iPhone 5, BlackBerry Z10, Galaxy S4 sau alte smartphone-uri care au fost lansate recent. In plus, compania HTC, precum alte companii, a dorit ca produsele sale sa fie foarte bine vandute.

Din punct de vedere al designului, telefonul arata extraordinat. Totul arata nou si extrem de bine. Cu toate acestea, anumite elemente se regasesc si la iPhone 5, dar si la Z 10-le care a fost prezentat cu cateva zile inainte de lansarea HTC One.

Dar, din nou, trebuie sa spunem ca acest lucru nu conteaza si nu-l face sa nu mai fie frumos. O simpla privire si va veti da seama. Daca tot discutam de calitatea materialelor, care fara indoiala este destul de buna, trebuie sa va prezentam si detalii despre aluminiu ce se gaseste pe spatele prototipului, despre cum se tine intr-o singura mana si despre usurinta cu care poate fi manipulat.

In primul rand metalul este foarte aspectuos, dar rece in momentul in care este scos din buzunar, mai ales daca este frig afara, si devine din ce in ce mai cald cand telefonul functioneaza. Multi se intreaba daca HTC One este greu de manuit. Nu chiar! Acest telefon sta chiar foarte bine in mana. Se poate manevra relativ usor doar cu o singura mana. Nu este greu si nu prezinta probleme.

Ecranul nu constituie o componenta ce poate fi comparata cu usurinta cu ochiul liber. Producatorii hardware se lupta in rezolutii spectaculoase si PPI. De asemenea, realitatea face ca diferentele sa fie si mai mici. Este de inteles ca un ecran cu o diagonala de 4.7 inchi prezinta o rezolutie full HD si afiseaza imagini extrem de clare. Culorile sunt bune, naturale si luminoase, iar ecranul este luminos.

Camera foto si video a fost extrem de laudata deoarece prezenta un senzor mult mai mare si, chiar daca prezinta mult mai putini megapixeli, aceasta realizeaza poze mult mai bune fata de alte modele. De asemenea, daca lumina este slaba, pozele nu ies chiar atat de bine precum prezinta anumiti useri.

Acelasi lucru se intampla si in cazul luminii solare. Totusi, daca lumina este foarte buna, pozele pot iesi extrem de bune, contrastate cum trebuie si colorate.

Dupa ce telefonul a fost lansat, nu se stiau anumite detalii precumc ele de pret. Totusi, la acel moment, pretul nu era mic si ar fi fost estimat in jur de 3000 RON.

In concluzie, foarte multi utilizatori ar putea gasi HTC One un telefon destul de bun. Unii IT-isti spun un lucru destul de clar: One este o masinarie foarte bine unsa ce realizeaza performante incredibile.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…