Protectia telefonului depinde de husa!

0 Shares
0
0
0

Protectia telefonului depinde de husa!
Telefoanele mobile din zilele noastre, reprezinta nu numai gagdget- uri performante, ci si niste lucruri personale pe care fiecare dintre noi trebuie sa le pretuim pentru a ne putea bucura de ele o perioada cat mai lunga de timp.

Tocmai din acest motiv, atunci cand detinem un astfel de telefon mobil performant, trebuie sa ii asiguram protectia de care are nevoie. Stim cu totii cat de sensibil poate fi un smartphone si tocmai de aceea trebuie neaparat ca, atunci cand detinem unul, sa ii oferim acestuia siguranta de care are nevoie pentru a putea functiona la parametrii maximi.

Atunci cand dorim ca smartphone-urile noastre sa poata fi mereu protejate, putem face acest lucru posibil cu ajutorul unei huse de telefon. Husele de telefoane, chiar daca la inceput erau asemanatoare cu niste pungi realizate din materiale textile, in ziua de azi se bucura de design-uri inovatoare si de anumite functii.

[adsenseyu1]

Orice smartphone, pe langa faptul ca este dotat cu touchscreen, are si unele butoane pe partile laterale, care pot fi folositoare in multe situatii, iar pentru acestea sunt create huse de telefon speciale, astfel incat sa permita folosirea butoanelor respective.

Insa, atunci cand cumparam o husa samsung galaxy s6 trebuie sa fim destul de atenti la aspecte precum: materialele din care acestea sunt create, pretul lor si chiar si la firma de care acestea au fost realizate.

Stim cu totii ca in tari precum China, husele de telefon se vand la orice colt de strada, insa ele sunt de o calitate destul de slaba, iar tocmai din acest motiv, ele sunt evitate de majoritatea posesorilor de smartphone- uri.

Cele mai cumparate si dorite huse de telefon sunt cele realizate din plastic, si nu huse din silicon deoarece acestea confera o protectie destul de mare asupra oricarui tip de smartphone. Mai mult decat atat, husele de telefon realizate din plastic sunt cele mai ieftine de pe piata, ele putand fi gasite in forme si culori variate, lucru care le face pe acestea cele mai dorite, mai ales in randul tinerilor din zilele noastre.

[adsenseyu1]

Este recomandata achizitionarea unei huse de telefon numai din cadrul unui magazin care se ocupa cu comercializarea de accesorii GSM, pentru ca, de obicei, numai intr-un astfel de magazin puteti gasi huse de telefon de o calitate destul de buna si care pot fi benefice asupra tipului de smartphone pe care il detineti.

Mai exista si destul de multe guri rele, care spun despre husele de telefoane realizate din plastic ca nu sunt bune pentru smartphone-uri sau ca acestea pot zgaria cu usurinta suprafata acestora, insa acestia trebuie sa stie, ca atunci cand aplicarea husei se face corect, nici nu se poate pune problema ca suprafata telefonului mobil sa fie zgariata sau macar deranjata intr-o minima masura.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…