Ce tip de husa sa-ti alegi pentru telefonul tau mobil?

0 Shares
0
0
0

Ce tip de husa sa-ti alegi pentru telefonul tau mobil?
Siguranta telefonului mobil conteaza foarte mult pentru fiecare dintre noi, tocmai de aceea uneori facem eforturi financiare destul de mari pentru a-l proteja pe acesta.

Pentru ca telefonul nostru mobil sa fie mereu in siguranta si ferit de eventuale pericole care pot duce la deteriorarea lui, marea majoritate dintre noi optam pentru huse telefon.

Chiar daca in urma cu cativa ani acestea erau facute din materiale textile si nu garantau protectia unui telefon mobil decat impotriva prafului, in zilele noastre ele sunt realizate din diferite tipuri de materiale care ii confera unui telefon mobil protectie totata atat impotriva apei si a prafului, precum si impotriva loviturilor si a cazaturilor.

Mai ales in cazul telefoanelor mobile performante, deoarece stim cu totii ca acestea sunt destul de fragile si in cazul cazaturilor sau a loviturilor pot intampina defectiuni serioase si se pot deteriora.

[adsenseyu1]

Materialele folosite pentru astfel de huse de telefoane sunt unele destul de rezistente si pot oferi toate cele de mai sus.

Printre materialele folosite la fabricarea huselor de telefoane care ofera protectie totala se numara plasticul, siliconul, pielea si chiar metalul. Bineinteles ca fiecare dintre acestea sunt mai scumpe decat husele textile, insa isi merita toti banii.

Exista huse de telefoane din plastic, care sunt dorite de un numar foarte mare de persoane, in special datorita pretului lor foarte mic si a varietatii de culori si modele cu care acestea sunt inzestrate. Plasticul din care acestea sunt realizate este unul destul de rigid si rezistent, oferind astfel unui telefon mobil toata siguranta de care acesta are nevoie.

Aceste huse de telefoane realizate din plastic se pot percepe si ca niste cadouri unice, atunci cand se opteaza pentru personalizarea lor.

[adsenseyu1]

Husele de telefoane realizate din silicon sunt de asemenea foarte dorite in randul posesorilor de telefoane performante, din cauza ca acestea pot fi chiar si transparente, iar astfel aspectul telefonului nu va fi ascuns. Siliconul din care sunt realizate le face pe acestea sa fie rezistente si le ofera siguranta chiar si in cele mai dificile situatii.

Husele de telefoane realizate din metal sunt intr-adevar destul de grele, fapt care nu le face destul de dorite printre posesorii de telefoane mobile de ultima generatie. Insa, despre aceste tipuri de huse trebuie stiut ca ele au puterea de a salva telefonul mobil in orice situatie, din cauza materialului solid din care ele sunt fabricate.

Insa, fiecare posesor de telefon mobil poate opta si pentru huse de telefoane din piele. Despre acestea trebuie stiut ca sunt cele mai populare, deoarece confera unui telefon mobil protectia de care acesta are nevoie si mai mult decat atat, ii reda acestuia frumusetea care il va scoate mereu in evidenta. Ele sunt folosite cel mai des, atunci cand vine vorba despre telefoanele de ultima generatie.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…