iPhone 6S performante si hardware

0 Shares
0
0
0

iPhone 6S performante si hardware
In general Apple reuseste cu un procesor cu doua nuclee sa aiba scoruri mari de performanta pentru toate testele si de asemenea si rezultate grafice foarte buna.

iPhone 6S nu e o exceptie si din contra se pot rula pe el doua teste 3D Mark si Antutu care vor arata ca acest telefon are performante foarte bune si o rezistenta buna in timp in special in cazul in care sunt utilizate pentru schimbari sau accesorizare doar piese iPhone originale.

Pentru teste nu se pot utiliza rezultatele obtinute pe Android petru a le compara cu cele optinute pe iOS petru ca platformele sunt diferite si la fel sunt si componentele hardware.

Americanii insa continua sa faca astfel de comparatii. Noi am comparat rezultatele obtinute pe 6S si pe 6 Plus pentru a nu avea dubii. Putem sa facem referire in mare si la scorul pe care il au terminalele Android, Windows, si numai orientativ.

In Antutu, iPhone 6S a avut un scor de 88.131 puncte comparativ cu 46.750 de puncte pentru 6 plus. Diferenta e mare si scorurile le depasesc pe cele obtinute pe iPad Air si iPhone 5S.

Comparativ cu acestea Galaxy S6 si S6 Edge au 71000 de puncte si Note 5 sau S6 Edge scot 68000 de puncte in programele de testare. Terminalele foarte puternice care vin din China au pana la 50000 de puncte.

In 3D Mark un program de testare pentru gameri, iPhone 6S a primit 28350 puncte si acesta e unul din cele mai mari punctaje obtinute de un telefon smart depasind Xiaomi MI Note Pro si Google Nexus 9 dar si alte dispozitive similare.

In clasamentele oficiale numai Surface 3 a obtinut un punctaj mai mare dar este vorba despre o tableta cu specificatii harware superioare. iPhone 6 Plus a obtinut numai 17830 puncte ramanand cu mult in urma.

In ceea ce priveste camera si filmarea de la iPhone 4 si pana in prezent nu a existat un nou model pentru terminalul Apple care sa nu vina si cu imbunatatiri considerabile in ceea ce priveste imaginea si de aceea iPhone e cea mai buna camera video si o unealta foarte des utilizata pentru inregistrari video, pentru filmari de la videoclipuri reclama la clipuri Youtube sau la stiri transmise la TV in direct.

iPhone 6S aduce o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste camere foto. In afara de sezorii de 12 mpx camera are si un senzor de lumina foarte nou, un procesor pentru imagine performat si rapid, sistemul de autofocalizare mai bun si desigur stabilizare optica.

Asa cum arata unele bloguri din America ce au testat acest telefon, diferentele comparativ cu iPhone 6 nu sunt foarte mari. Un fotograf profesionist care poate sa vada aceste diferente pe monitoare profesionale poate cu siguranta sa scrie mai mult pe acest subiect. Inca nu a fost publicat studiul special DxOMark care momentan arata plusurile pe care le are camera de pe Galaxy S6.

Pentru un utilizator normal camera foto este excelenta iar fotografiile rezultate sunt de o clarittate impecabila.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…