HTC Desire 310 – comunicare si GPS

0 Shares
0
0
0

HTC Desire 310 – comunicare si GPS
Este de notorietate faptul ca pentru un telefon inteligent, display-ul reprezinta una dintre cele mai importante piese.

Un display cu touchscreen HTC Desire 310 este o alegere excelenta atunci cand intampinam probleme cu ecranul nostru de pe HTC. Un astfel de display cu touchscreen HTC Desire 310 poate fi achizitionat de pe http://www.magazingsm.ro/piese-telefon/display-cu-touchscreen-htc-desire-310-original-19135 .

[adsenseyu1]

In cele ce urmeaza, vom vorbi despre cateva dintre caracteristicile importante ale HTC Desire 310, printre care comunicarea si GPS-ul.

Utilizatorii, care nu au nevoie de LTE (HTC Desire 310 nu este prevazut cu o astfel de caracteristica), vor fi destul de satisfacuti de caracteristicile de comunicare ale HTC Desire 310. In plus fata de Wi-Fi 802.11 b / g /n si Bluetooth 4.0 alaturi de suportul APTX, smartphone-ul ofera, de asemenea, banda quad GSM (850 / 900 / 1800 / 1900 MHz) si tri-banda UMTS (850 / 900 / 2100 MHz). Viteza de descarcare de pana la 21.1 Mbps este posibila prin intermediul HSDPA. Nu am avut de-a face cu niciun fel de intrerupere sau deconectare atunci cand am efectuat testele pentru acest telefon.

HTC Desire 310 reuseste sa gaseasca foarte repede locatia prin intermediul antenei GPS, indiferent unde ne aflam, in aer liber sau inauntrul unei cladiri. Daca este sa-l comparam cu sistemul de navigare Garmin Edge 500 folosit pe un traseu de 10 km de mers cu bicicleta vom vedea ca HTC Desire 310 este de multe ori in urma in privinta localizarii. Cu toate acestea, precizia GPS-ului este absolut suficienta pentru utilizarea de zi cu zi.

[adsenseyu1]

HTC Desire 310 – convorbirile si calitatea acestora

Calitatea convorbirilor si a sunetului de pe HTC Desire 310 este destul de buna. Acest lucru este valabil si pentru apelurile catre retelele fixe si conexiunile prin retelele mobile.

HTC Desire 310 – camera si multimedia

HTC Desire 310 realizeaza fotografii cu rezolutii de pana la 2880 x 1728 pixeli si face inregistrari video in format Full HD 1080p cu camera sa de 5 megapixeli. Modulul camerei de pe HTC Desire 310 ofera optiuni in privinta setarilor, precum expunere, balanta de alb, valoarea ISO etc. Caracteristicile sale includ detectia fetei si a zambetului si functia HDR.

Camera web de deasupra ecranului ofera doar calitate VGA cu 640 x 480 pixeli, ceea ce e suficient pentru selfie-uri si convorbiri video. Calitatea fotografiilor realizate cu HTC Desire 310 este relativ modesta. In comparatie cu modulele bune de camera pentru smartphone, fotografiile au un contrast destul de scazut si, atunci cand ne uitam mai atent, vom observa ca acestea pot fi uneori chiar neclare. Din acest motiv, detaliile fine sunt greu de observat.

HTC Desire 310 – accesorii si garantie

Pachetul HTC Desire 310 include un cablu micro-USB, casti si un incarcator USB pentru alimentarea cu energie. Producatorul telefonului ofera bateria si castile drept accesorii pe site-ul oficial. HTC Desire 310 vine cu o garantie de 24 de luni.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…