Greenfield – perfect pentru oricine

0 Shares
0
0
0

 Greenfield - perfect pentru oricine
De ce este Greenfield alegerea perfecta pentru oricine? Pentru ca in acest cartier regasesti tot ceea ce ai nevoie: liniste, aer curat, dinamism, modernism, urbanism, natura, calitate ridicata a vietii, apartamente noi cu 2, 3, sau 4 camere in Bucuresti.

Te vei bucura de un apartament modern si spatios unde sa-ti pui in practica toate ideile de amenajare care sa-i puna in valoare multifunctionalitatea.

[adsenseyu1]

Apoi, sunt multiple beneficii ale naturii care te inconjoara. Ca locuitori ai capitalei, inhalam in fiecare luna cantitati mari de praf, ceea ce ne face vulnerabili la afectiunile respiratorii.

Uniunea Europeana sustine ca Bucurestiul este cea mai poluata capitala europeana, dar noi tot o iubim. De ce sa nu ramanem locuitori ai acestui oras, dar sa alegem cu grija zona in care locuim, sa alegem un cartier rezidential in care natura este parte din viata noastra?

Una peste alta, Greenfield este locul potrivit pentru oricine. Un apartament nou cu 2 camere pentru cei tineri, unul cu 3 camere pentru un cuplu sau unul cu  4 camere pentru familii si pentru cei care isi doresc o locuinta spatioasa sunt alegeri foarte potrivite.

[adsenseyu1]

Daca alegi sa locuiesti la parter te vei bucura de propria gradina, iar daca alegi etajul vei avea o terasa generoasa.

Ce inseamna Greenfield? Echilibrul perfect intre o viata sanatoasa, in natura si una moderna, urbana, dinamica. Aerul din Greenfield este cu 50 % mai curat decat in zonele aglomerate ale Bucurestiului.  Alege o viata sanatoasa si mai mult decat atat!

Greenfield
Strada: DrumulPadureaNeagra, nr 56, Bloc BL04, ParterBucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…