Husele de acoperire pentru piscina de tip track, tie-down si de siguranta

0 Shares
0
0
0

Husele de acoperire pentru piscina de tip track, tie-down si de siguranta
Daca doresti o husa de acoperire care sa asigure o operare convenabila pentru toata perioada anului, cumpara un acoperamant de tip track (track-style).

Construite din vinil ranforsat, un cover de tip track este atasat la un sistem cu tambur localizat la un capat al piscinei ce se poate inchide si deschide pe lungime, printr-un sistem de track-uri (sine) instalate imprejurul piscinei.

Sistemele de tip track pot fi manuale (actionate manual), semi-automate sau complet automate, iar pretul este unul corespunzator pentru fiecare tip. Cele mai bune piscine, numai pe Piscinepremium.ro!

Sistemele cu operare manuala sunt trase peste piscina cu ajutorul unei franghii si sunt retrase folosindu-se o roata (un pinion) care actioneaza aceasta franghie. Acestea costa in general intre 200 si 2500 de dolari, in functie de marimea piscinei.

[adsenseyu1]

Husele actionate semi-automat de tip track, folosesc un motor si un sistem tambur-sina, pentru rularea si derularea husei, dar necesita interventia utilizatorului pentru ghidare. Aceste huse semi-automate pornesc de la un pret de 3000 de dolari.

Sistemele de tip track operate complet automat, folosesc de asemenea motoare si sistem sina-tambur ce poate acoperi si descoperi piscina, la o simpla apasare a unui buton sau la intoarcerea unei chei, in mai putin de 30 de
secunde.

Aceasta reprezinta cea mai scumpa solutie, costand intre 7000 si 15.000 de dolari, in functie de marimea piscinei, dar sunt cel mai usor de operat, presupunand o interventie minima din partea utilizatorului.

Folosirea unor astfel de sisteme, fie ele manuale, semi-automate sau automate, este una convenabila pentru proprietarul piscinei, facand ca acesta sa-si poata acoperi piscina zilnic, cu un minim efort, facilitand pastrarea curateniei in piscina, pe toata perioada anului. Aceste sisteme pot fi montate in timpul constructiei piscinei sau ulterior.

Daca doresti o mentenanta redusa si o protectie adecvata pentru toate anotimpurile, iti sugeram sa cumperi o protectie de tip tie-down. O astfel de husa pentru protectia piscinei ajuta la pastrarea curateniei acesteia, prin crearea unei bariere in jurul piscinei.

[adsenseyu1]

Construita din vinil solid sau din material gros, acest cover este intins peste toata suprafata piscinei si este mentinut cu ajutorul unor ancore speciale. Aplicarea acestei huse reduce de asemenea evaporarea apei si pastreaza caldura la interior. Husele de protectie tip tie-down actioneaza si functioneaza si pe post de huse protectoare pentru iarna.

Montarea si demontarea in schimb, este mai anevoioasa ca in cazul celorlalte tipuri, presupunand cel putin 2 oameni pentru a le monta si demonta, intr-un timp de minim 20-30 minute, in functie de marimea piscinei. Modelele cele mai noi totusi, fiind mult mai usoare, sunt si mai practice si pot fi demontate si montate intr-un timp destul de scurt. Acest tip de huse costa inte 500 si 1500 de dolari.

Daca doresti un nivel ridicat de protectie, iti sugeram husele de siguranta. Aceste protectii pentru piscina sunt concepute sa sustina peste 485 pounds (aproximativ 220 de kilograme) pe un diametru de 0.92 metri (aproximativ 1m), pentru a nu permite copiilor sau animalelor sa cada la interior (in apa).

Majoritatea huselor de tip tie-down si cele automate (track-style) indeplinesc si aceste criterii. Preturile variaza de la 800 la 4000 de dolari pentru versiunile de protectie de tip tie-down si de la 3000 pana la 8000 de dolari, pentru versiunile de protectie cu sistem automatizat.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…