Exista metode de pariat 100% eficiente ? Da sau Nu ?

0 Shares
0
0
0

Exista metode de pariat 100% eficiente ? Da sau Nu ?

Inainte sa iti raspund la aceasta intrebare vreau sa iti prezint cel mai bun site de pariuri sportive din Romania , www.e-pariuri.ro . Acest site iti pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie pentru a invata sa plasezi pariuri online  . Clasamente , analize cote , scoruri live , meciuri live , agentii de pariuri , pariurile zilei , biletul zilei si multe alte informatii extrem de utile oricarui parior . Pentru mai multe informatii te invit sa accesezi  http://www.e-pariuri.ro .

Exista metode de pariat 100% eficiente ? Cred ca toti pariorii vor sa stie raspunsul la aceasta intrebare . In mediul virtual se gasesc o multime de strategii de pariere despre care se spune ca sunt foarte eficiente . Daca esti parior incepator cu siguranta o sa te intrebi spre care dintre acestea sa te indrepti ? Ei bine , in cele ce urmeaza o sa iti prezint una dintre aceste strategii , care se pare ca are foarte mare succes in randul pariorilor , fiind adresata pariorilor incepatori  .

[adsenseyu1]

Nu este vorba despre o strategie foarte complicata ci despre o metoda foarte simpla prin aplicarea careia se pot obtine castiguri in mod constant la pariurile sportive . Potrivit statisticilor , romanii pariaza anual peste 150 de milioane de euro numai pe meciurile de fotbal si partidele de tenis .

Strategia despre care vreau sa va vorbesc se adreseaza acelor pariori care se multumesc cu un profit mic , dar sigur si constant .
Primul pas este alegerea sportului pe care vrei sa pariezi . Cea mai inteligenta alegere este fotbalul . Ideea de baza a acestei metode este alegerea unui numar cat mai mic de  evenimente sportive astfel incat la final sa obtinem cota finala 2 . In acest mod putem dubla suma pariata.

Acum stiu ca va intrebati spre ce evenimente sportive sa va indreptati atentia .  Se aleg numai meciuri in care joaca echipe puternice , echipe care au castigat cele mai importante competitii de fotbal din intreaga lume . Pentru asta trebuie sa realizam o lista cu toate aceste echipe .

Inainte de a paria trebuie sa facem o analiza a meciurilor alese . Mare atentie , niciodata o echipa nu se mentine in schema mai multe de doua meciuri consecutive . In mod normal , la acest gen de meciuri echipa favorita are o cota cuprinsa intre 1,30 si 1,40 .

Un alt aspect foarte important este suma pariata . Aceasta trebuie sa fie de fiecare data aceeasi . La finalul lunii tragi linia si vezi rezultatele . Potrivit specialistilor 7 din 10 bilete jucate dupa aceasta metoda sunt castigatoare .

[adsenseyu1]

Daca vrei sa fii un parior de succes trebuie sa iti alcatuiesti un set de reguli si sa nu le incalci niciodata . Cea mai importanta regula este sa nu schimbi metoda de pariere , chiar daca inregistrezi cateva esecuri consecutive . O alta regula foarte importanta este sa nu adaugi alte echipe pe bilet , chiar daca cotele par tentante . Daca urmezi metoda pe care tocmai ti-am explicat-o cota finala a biletului tau trebuie sa fie 2 . Asadar , in cazul in care mai exista evenimente sportive car par extrem de tentante trebuie sa faci alt bilet care sa aiba tot o cota finala de 2 .

Nu paria sume mari la inceput . Abia dupa ce incepi sa inregistrezi un castig constant poti sa maresti miza . Totul depinde de cat de bine esti informat cu privire la evenimentele sportive pe care mizezi si de perseverenta de care esti capabil sa dai dovada .

Alte stiri actuale :

1. Care este miza listării la bursă a marilor cluburi de fotbal!
2. Noroc FANTASTIC la pariuri. Cu doar cinci meciuri a câştigat un miliard de lei vechi
3. Balonul de Aur 2014: Au început pariurile, va câştiga iar Ronaldo sau revine Messi?
4. Succesul Stanleybet: 10 ani de profesionalism pe piaţa de pariuri din România
5. De la pariuri ilegale la stadioane în paragină! Ce lucruri importante lipsesc din programul lui Gică Popescu

0 Shares
You May Also Like