Cum se alege culoarea pentru usile de interior?

0 Shares
0
0
0

Cum se alege culoarea pentru usile de interior?In ultima vreme una dintre cele mai vrecvente dileme in ceea ce priveste usile pentru interior este alegeerea culorilor, care reprezinta o provocare pentru simtul estetic al fiecarei persoane.

Companiile care se ocupa de productia usilor scot in fiecare an noi imbunatatiri pentru paleta cromatica a usilor pentru a se putea apropia cat mai mult de necesitatile si dorintele clientilor, dar si pentru a le oferi acestora posibilitatea de a putea alege acele nuante care sa se potriveasca tuturor preferintelot. De asemenea au aparut si cataloagele care prezinta tonucir si nuante ce ind spre perfectiune.

Toate aceste detalii pot fi gasite pe Tgg.ro, o firma cu o vasta experienta in domeniul usilor pentru interior si exterior.

Este bine sa stim ca in prezent putem alege orice culoare pentru usi, putem alege de exempu usi rosii, usi albastre, galbene, verzi sau chiar negre, dar majoritatea persoanelor aleg usile care au nuante naturale pentru lemn sau usile albe.

[adsenseyu1]

Exceptia este ca acestea pot sa se asorteze mai repede cu interiorul sau cu exteriorul unei case si usile care au nuante inchise pot sa adauge o tenta severa in timp ce usile care au culori deschise vor mari spatiul din punct de vedere vizual si sunt si mult mai usor de asortat.

Este si un lucru esential pentru alegerea nuantei unei usi si anume stilul si caracteristicle pe care proprietarul le aplica pentru finisarea si amenajarea locuintelor dar si decoratiunile si texturile utilizate si aici va dam cateva idei.

Pentru casele amenajate in stil etnic, rustic sau country cele mai potrivite sunt usile confectionate din lemn in nunate cat mai deschise. Pentru casele decorate in stil provence se preteaza cel mai bine usile in nunate pastelate care au un aspect invechit sau care au elemente de decor si accesorii din fier forjat.

Pentru persoanele care opteaza pentru un stil clasic in locuinta recomandam usile albe sau usile din lemn in tonuri inchise care au incrustatii sau diverse elemente decorative.

[adsenseyu1]

Pentru locuintele minimaliste sau high-tec se recomanda usile in culori reci care sa aiba un design simplu si fara elemente de decor. Sunt si designeri care ne recomanda sa alegem culoarea usilor in ton cu podeaua si asortarea usilor cu tamplaria de la ferestre si cu mobila.

Daca ne dorim o usa pentru interior standard putem sa optam pentru un model clasic, din placi aglomerate sau din lemn maciv care sa aiba decupaje din stila sau chiar care sa aiba foi de stilca prinse in rama de lemn.

Si usile glisante sunt o solutie pentru a economisi cat mai mult spatiu. Se poate alege un model care se va pierde in perete sau unul care se va glisa pe deasupra peretelui.

In aces mod veti obtine  arcade elegante pentru inchiderea usii si desigur vom avea si un mod elegant de inchidere.
Cele mai multe persoane atunci cand se pregatesc sa cumpere o usa au in minte trei idei principale: usa trebuie sa corespunda cu designul, trebuie sa fie impermeabila daca este exteriorara si sa fie imbatabila pentru tentativele de intrare prin efractie, de asemenea cand usa este pentru exterior.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…