Poarta automatizata – caracteristici si beneficii

0 Shares
0
0
0

Poarta automatizata - caracteristici si beneficiiIndiferent in ce zona va fi amplasat un spatiu sau de tipul spatiului pentru care se va realiza poarta, portile automatizate sunt cele mai bune alegeri atunci cand cautati protectie, confort si siguranta in interiorul spatiului respectiv.

Portile automate pot fi actionate prin intermediul motoarelor si modul in care veti interactiona cu poarta va fi foarte placut. Portile automatizate sunt moduri elegante si practice prin care se poate oferi unui spatiu privat sau public confort si siguranta.

Aceste porti au rolul de a inchide o zona si de a ii oferi si un plus in legatura cu aspectul. Pentru a vedea ce modele de porti automatizate exista mai multe informatii gasiti pe Gunther Tore Romania.

Indiferent ca portile sunt confectionate din  metal, lemn sau din PVC acestea se potrivesc pentru orice spatiu. Pot avea si diverse modele si se vor integra astfel foarte usor in orice stil de arhitectura.

[adsenseyu1]

O poarta automatizata din lemn va pastra autenticitatea stilului rural si il va combina in acelasi timp cu un aspect modern dat de confort si siguranta si desigur de implicarea tehnologiilor inteligente. Legat de portile automatizate metalice, acestea vor reprezenta siguranta si duritatea in orice stil am dori sa le integram, pe cand portile automatizate din PVC ne ofera avantaje considerabile in legatura cu modul usor si simplu de intretinere.

In legatura cu durabilitatea si capacitatea de a isi mentine aspectul in timp portile confectionate din diverse metale sunt cele mai rezistente iar portile confectionate din PVC isi pierd aspectul initial cel mai repede.

Portile automatizate sunt si ele de mai multe tipuri, si pot fi: porti automatizate autoportante, porti batante si porti automatizate culisante.

Portile batante au o deschidere care se realizeaza cu ajutorul unor balamale si pot sa fie facute dintr-un singur canat sau din doua. Aceste porti batante sunt actionate cu ajutorul unui motor care atunci cand primeste semnale de la o telecomanda vor deschide sau inchide poarta.

[adsenseyu1]

Portile automate culisante pot sa aiba si ele unul sau doua canate dar cel mai utilizat tip de poarta este cu un singur canat. Deschiderea pentru aceste porti automate se face prin glisare pe o sina pentru culisare.

Legat de modelul pentru portile automatizate autoportante, acestea se aseamana a foarte bine cu portile culisante cu singura diferenta ca nu vor atinge pamantul nici atunci cand se inchid si nici atunci cand se deschid.

Acestea sunt suspendate si in acest fel se evita blocarea sinei pe timpul deschiderii si inchiderii. Indiferent de tipul de deschidere si de inchidere sau de materialul din care se face poarta, portile automatizate isi vor indeplini complet sarcinile si vor oferi in plus confort si siguranta pentru spatiile pe care vreti sa le delimitati indiferent ca este vorba despre spatii comericiale, rezidentiale sau industriale

Portile manuale au fost inlocuite deja de foarte multe persoane cu porti automatizate care par a fi o modalitate mai sigura si mai simpla prin care se poate securiza o locuinta. Desi inainte aceste tipuri de porti erau considerate un moft, portile automate au devenit tot mai cautate de catre persoanele care vor sa se simta in siguranta.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…