Cele mai interesante telefoane din lume

0 Shares
0
0
0

Cele mai interesante telefoane din lume
Uneori, atunci cand ai un telefon inteligent, te astepti oricand sa se intample ceva care sa-l afecteze. Deseori, cei care au iPhone sunt in cautarea unui service GSM care sa se ocupe de o inlocuire acumulator iPhone. Acest lucru nu se intampla doar la posesorii de iPhone, ci la cei care au si alte modele de smartphone, deoarece bateria la smartphone se deterioreaza destul de repede daca acesta nu e folosit asa cum ar trebui.

Pentru a beneficia de o inlocuire acumulator iPhone corecta, intra pe www.servicegsm.ro si afla cum poti beneficia de astfel de servicii. Ai incredere in recomandarea noastra si nu iti va parea rau.

Uneori, cand se stica anumite telefoane, posesorii prefera sa le schimbe, nu sa le repare. Pe piata sunt o multime de modele de telefoane, unele mai interesante ca altele. Daca vorbim de telefoane interesante, aducem in discutie urmatoarele modele:

•    Boeing Black
Ce-l face interesant pe acest telefon? Faptul ca el se autodistruge in momentul in care cineva incearca sa-i sparga softul. Telefonul a fost creat in urma unei colaborari dintre Boeing si BlackBerry. Acest telefon este extrem de sigur si a fost creat special pentru agentiile guvernamentale.

•    Elephone P5000
Acest telefon este absolut incredibil prin faptul ca are o baterie uriasa, de 5350 mAh. Telefonul nu este cu o baterie buna si atat, ci are si alte functii care il fac sa fie un smartphone subtire si performant. Bateria poate tine pana la 4 zile si cu ajutorul lui pot fi incarcate si alte telefoane. Acest telefon va fi lansat pe piata la inceputul anului 2015.

•    YotaPhone 2
Acest telefon este unul extrem de interesant prin faptul ca are 2 ecrane. Modelul este unul performant. Ecranul principal are o dimensiune de 5 inch si un display AMOLED, iar cel secundar o dimensiune de 4,7 inch si e un ecran E-ink monocrom. Ecranul secundar poate fi folosit pentru a citi carti timp de 5 zile. Trebuie sa incerci acest telefon, care va fi lansat in curand si in Romania.

•    Samsung Galaxy S5
Acest model este dorit si cumparat de o multime de persoane deoarece este un telefon performant. Ceea ce il face si mai interesant este faptul ca smartphone-ul de la Samsung este rezistent la praf, dar si la apa. Si, cum acum selfie-urile sunt la moda, pot face astfel de fotografii sub apa pentru a te lauda cu cele mai inedite poze.

Aceste modele sunt unele dintre cele mai interesante. Unele din ele au dovedit acest lucru, altele urmeaza a dovedi cand vor fi lansate. Tehnologia ne uimeste zi de zi tot mai mult si vom fi uimiti in continuare.

Nu trebuie sa-ti cumperi neaparat un telefon care are ceva deosebit, cum ar fi un ecran curbat, rezistenta la apa sau sa aiba o anumita forma. Important e sa iti cumperi un telefon care sa aiba caracteristicile pe care le doresti, care sa corespunda dorintelor tale. Ai de unde alege, deoarece an de an se lanseaza o multime de modele de telefoane de la o multime de companii.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…