Samsung Galaxy S5 – durata de viata a bateriei

0 Shares
0
0
0

Samsung Galaxy S5 – durata de viata a bateriei
Cu totii stim ca, pentru orice telefon, bateria joaca un rol esential. De aceea, daca intampinam probleme cu bateriile de pe telefoanele noastre Samsung este bine sa apelam la magazine gsm specializate pentru a achizitiona acumulatori Samsung originali. Astfel de acumulatori Samsung originali pot fi gasiti pe www.magazingsm.ro, unul dintre cele mai bune magazine gsm online.

In cele ce urmeaza, vom vorbi cateva lucruri despre durata de viata a bateriei de pe Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5 este unul dintre putinele smartphone-uri de top care ofera acces la unitatea bateriei. Samsung Galaxy S5 vine cu o baterie de 2800 de mAh, cu 10.78 Wh mai mult decat bateria de 2600 mAh de pe Samsung Galaxy S4. Multe dintre optimizarile importante realizate in privinta bateriei vin de la procesorul Qualcomm Snapdragon 801, insa, nu si acest salt de 200 mAh in capacitate.

[adsenseyu1]

Fara a folosi niciun fel de abilitate speciala de economisire a energiei, bateria va rezista aproximativ o zi si jumatate, asta in cazul in care folosim telefonul moderat. Telefoanele de top de anul acesta nu se vor ridica la o astfel de performanta, mai ales daca folosim internetul foarte mult. Ca test secundar, am setat telefonul sa redea un video din momentul in care bateria era incarcata total pana cand telefonul s-a oprit automat.

Cu luminozitate medie, telefonul a rezistat 11 ore redand un video de calitate standard. Acest lucru este incantator, bateria reusind sa reziste cu aproape o ora mai mult decat HTC One 8. Poate ca cele mai la indemana caracteristici ale bateriei sunt cele care leaga optimizarea hardware de cea software. Samsung Galaxy S5 ofera doua moduri de economisire a bateriei: Power Saving si Ultra Power Saving.

Power Saving este modul traditional care se leaga de lucruri precum viteza procesorului si contrastul sau luminozitatea ecranului. De asemenea, acesta ne permite sa restrictionam datele de fundal si chiar sa schimbam ecranul in modul monocrom pentru a limita consumul de energie a ecranului.

[adsenseyu1]

Ultra Power Saving merge si mai departe. Face tot ceea ce am amintit mai devreme si ofera o interfata super-simpla a ecranului, care permite accesul la doar 6 aplicatii – pentru telefon, pentru mesaje si pentru browser.

Desigur, toate acestea pot fi vizualizate doar in alb si negru. Cu toate acestea, avem acces la datele de pe mobil atunci cand folosim telefonul (nu face din Galaxy S5 o lipsa de distractie), insa, tot accesul la datele de fundal si la datele stand-by este in mod natural anulat. In acest mod, telefonul poate rezista pentru mai mult de 10 zile in stand-by. Insa, va trebui sa-l folosim cat mai putin, mai ales atunci cand ajungem la ultimele 10 procente ale bateriei.

Samsung Galaxy S5 se potriveste foarte bine in rolul de succesor al lui Galaxy S4. Este un telefon cu imbunatatiri semnificative fata de modelul precedent. Ii lipseste stilul rivalilor sai apropiati, insa, straluceste la alte capitole cum ar fi ecranul extraordinar.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…