Cum sa fac un site sa arate bine?

0 Shares
0
0
0

Cum sa fac un site sa arate bine?
Web designerii adevarati, cum sunt cei de la IT Exclusiv, stiu ce inseamna ca un site sa arate bine. Ei fac tot ce le sta in putinta pentru a crea site-uri care sa atraga vizitatori. La fel este si site-ul lor (www.itexclusiv.ro), la fel sunt si site-urile pe care le gasesti in portofoliu pe care ei il  au pe site. Asadar, daca vrei un site atractiv, apeleaza cu incredere la cei de la IT Exclusiv.

Un site nu trebuie sa se remarce doar printr-un design atractiv, ci si prin alte lucruri cum ar fi: un continut de calitate, usurinta in navigare, vizibilitate in mediul online, informatii interesante, etc. Designul insa conteaza extrem de mult, deoarece prima impresie este extrem de importanta. Poate ai mai auzit de lucrurile despre care urmeaza sa discutam, insa, nu e rau sa ti le mai amintesti din cand in cand.

Cand vrei sa ai un site atractiv, in primul rand trebuie sa ai grija la cum sunt asezate informatiile pe prima pagina. Procedeaza in asa fel, incat totul sa para si sa fie aerisit si bine pus la punct. E foarte important acest lucru.

Un alt aspect care tine de atractivitatea unui site este cel legat de culorile folosite. Gandeste-te la faptul ca site-ul tau va fi vizitat atat ziua, cat si noaptea, atat atunci cand oamenii sunt odihniti, cat si atunci cand sunt obositi. Trebuie sa fii atent si sa alegi culorile astfel incat ele sa nu fie prea tipatoare pentru a deranja ochii privitorilor.

Fonturile alese sunt iarasi importante. Un amestec de multe fonturi ar putea deranja vizitatorii, deoarece este obositor sa citesti in astfel de conditii. Cu cat vei folosi mai putine fonturi, cu atat mai bine. Ai grija de asemenea sa folosesti o dimensiune a fonturilor adecvata, nu una foarte mica sau foarte mare. Si inca ceva, incearca sa folosesti fonturi  usor de citit, fonturi care sunt folosite in general pe site-uri, nu fonturi care te atrag pe tine in mod particular.

Un site atractiv  nu este doar un site care arata bine, ci si un site care poate fi usor de folosit. Nu-i place nimanui sa gaseasca informatiile dorite cu greu sau sa astepte minute in sir ca pagina sa se incarce. Totul trebuie facut la un standard ridicat, astfel incat vizitatorii sa aiba o experienta placuta atunci cand intra pe site-ul tau.

De asemenea, un site atrage si prin continut de calitate, fapt pentru care trebuie sa ai in vedere si acest aspect. Creaza un continut cat mai calitativ, astfel incat sa  atragi vizitatorii prin informatiile pe care le prezinti pe site.

Incearca sa creezi un site cat mai atractiv, iar daca nu te pricepi, mai bine lasa totul pe mana specialistilor. Daca te hotarasti ca pana la urma sa platesti pentru servicii de web design, tine cont de parerea profesionistilor atunci cand iti spun ca nu se potriveste un font sau o culoare, deoarece ei stiu mai bine ce anume  ii atrage pe vizitatori.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…