Ce aplicatii pot folosi pentru un stil de viata sanatos?

0 Shares
0
0
0

Ce aplicatii pot folosi pentru un stil de viata sanatos?Tot mai des incercam sa imbinam utilul cu placutul. Asa este si in cazul utilizarii telefoanelor mobile.

Multe persoane isi cumpara telefoane inteligente nu doar pentru a primi si initia apeluri vocale, ci si pentru a se bucura de aplicatiile disponibile pentru fiecare model de telefon.

Unii isi cumpara un iPhone 5, pentru ca sunt atrasi de performantele unui display iPhone 5, altii isi cumpara un Nokia Lumia 920 pentru ca sunt atrasi de sistemul de operare Windows Phone si tot asa.

Daca esti posesor de telefon mobil si ai nevoie de un display iPhone 5, il poti cumpara de pe http://www.magazingsm.ro/piese-telefon/display-iphone-5-original-negru-12601 . De asemenea, la acest magazin online poti gasi si alte tipuri de componente si accesorii care te intereseaza. Intra si comanda acum.

[adsenseyu1]

Asa cum aminteam la inceput, aplicatiile sunt foarte importante pentru posesorii de telefoane mobile. La mare cautare sunt aplicatiile care ajuta la mentinerea unui stil de viata sanatos. Vom vorbi despre o mica parte din ele.

•    Couch-to-5K. Aplicatia aceasta este deosebit de importanta pentru persoanele care doresc sa faca sport. Este important ca atunci cand vrei sa alergi sa nu-ti suprasoliciti organismul. Couch-to-5K iti ofera un program de alergat in care poti mari viteza si distanta, pana in momentul in care reusesti sa alergi 5000m. Programul de alergat dureaza 9 saptamani si trebuie sa faci in 3 zile din saptamana cate 30 de minute de miscare. Aplicatia este disponibila pentru telefoanele cu sistem de operare Android si iOS, pentru un pret de aproximativ 7 lei.

•    Period Diary. Aceasa aplicatie este deosebit de utila pentru femei deoarece ofera informatii referitoare la ciclul menstrual si perioada fertila. De asemnea, iti poti nota tot felul de lucruri legate de starea in care te afli in anumite zile, greutate, temperatura si alte informatii care ti-ar putea fi utile. Nu trebuie sa-ti mai faci griji in privinta faptului ca ti-ai pierdut calendarul de buzunar, sau pentru ca nu ti-ai socotit bine perioada fertila. Aceasta aplicatie face totul pentru tine si in plus o ai mereu la dispozitie. Ea poate fi descacata gratuit pe telefoanele catre au sistem de operare iOS, insa, aplicatii asemanatoare se gasesc cu usurinta si pentru telefoanele cu sistem de operare Android (Period Diary) sau Windows Phone (Period Calendar Lite).

[adsenseyu1]

•    SleepBot. Importanta somnului pentru organism este de necontestat. Aceasta aplicatie este importanta pentru a vedea cat de bine dormi pe timpul noptii. Ce trebuie sa faci este sa pornesti aplicatia si sa lasi telefonul in coltul saltelei. Dimineata vei avea informatii cu privire la cat de mult te-ai foit pe timpul noptii. De asemenea, aplicatia are in dotare si un ceas desteptator inteligent, care te va trezi atunci cand somnul iti este mai usor. Aplicatia este disponibila pentru telefoanele dotate cu sisteme de operare Android sau iOS.

Acestea sunt o foarte mica parte din aplicatiile deosebit de utile, insa nu uita ca mai sunt si altele, altele cu ajutorul carora poti avea o alimentatie sanatoasa, un somn mai linistit sau o viata mai activa.

0 Shares
You May Also Like