Care este alcatuirea unei tigari electronice si cum functioneaza?

0 Shares
0
0
0

Care este alcatuirea unei tigari electronice si cum functioneaza? Desi aparute recent pe piata, tigarile electronice au captat atentia unui numar din ce in ce mai mare de fumatori. Motivele sunt destul de multe si de bine conturate: tigara electronica este mai sanatoasa decat cea clasica, poate sa fie folosita oriunde si elimina din start orice miros neplacut si orice neplacere cauzata in jur de fum.

Care sunt componentele unei astfel de tigari?

Evident, inainte de a achizitiona o tigara electronica, majoritatea fumatorilor se intereseaza despre continutul acesteia. Practic, o astfel de tigara este un dispozitiv foarte simplu, fiind un produs microelectric ce produce aburi din solutii precum glicerina, propilenglicol sau polietilengolicol.

Principalele componente ale tigarii electronice sunt cartusul, atomizatorul si bateria.

[adsenseyu1]

– Cartusul. Este rezerva cu nicotina a tigarii, care contine lichidul ce se transforma in abur. Poate fi de mai multe feluri si poate sa decida durata de viata a unei baterii de tigara electronica.

Atomizatorul. Este elementul care transforma lichidul tigarii in abur. Practic, este ca un resou electric care incalzeste apa pentru a elimina aburi.

– Bateria. Este elementul care alimenteaza tigara electronica cu energie. La capatul bateriei se gaseste un led care produce lumina ori de cate ori utilizatorul inhaleaza din tigara electronica. Vei descoperi ca sunt doua tipuri de baterii: cea manuala, care are un buton ce trebuie apasat atunci cand este folosita tigara sau cea automata, care este declansata in momentul in care este folosita tigara.

Care este principiul de functionare al celor 3 componente?

[adsenseyu1]

Principiul este cat se poate de simplu. Odata ce a fost apasat butonul sau ce a fost tras aer din tigara, atomizatorul vaporizeaza esenta de fum, oferind acel abur atat de apreciat de catre fumatori.

Ce beneficii poate aduce tigara electronica?

Daca ar fi sa alegi intre a fuma tigara electronica si a nu fuma deloc, evident, a doua varianta este mult mai sanatoasa. Daca este sa alegi intre tigara electronica si cea normala, cu siguranta cea electronica este mult mai sanatoasa.

Aceasta contine mult mai putine substante daunatoare, nu elimina miros neplacut si este acceptata in mai toate spatiile publice, fie ca este vorba despre tren, restaurante sau localuri. Pe langa asta, tigara electronica nu deranjeaza pe nimeni, asadar, daca esti fumator, ai putea sa o iei in calcul.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…