4 motive sa alegi usi din lemn pentru casa ta!

0 Shares
0
0
0

4 motive sa alegi usi din lemn pentru casa ta!Atunci cand alegi usi de interior sau exterior pentru casa ta, printre criteriile principale se numara,  in mod evident, materialul din care acesta sunt facute.

Pentru ca gama de materiale propuse de producatori este variata, astazi vom aprofunda avantajele unei usi din lemn pentru casa ta, atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Materialul din care sunt confectionate usile casei tale influenteaza, pe langa aspect, eleganta si importanta pe care o oferi detaliillor atunci cand iti amenajezi casa!

De ce sa alegi usi din lemn pentru casa ta?

In caz ca nu esti convins inca ce sa alegi, in caz ca te tenteaza alegerea materialelor compozite (PAL, MDF) care atrag prin preturi mai mici sau poate vrei sa optezi pentru termopan (la interior) sau metal (la exterior), iata avantajele pe care le vei avea daca alegi o usa din lemn:[adsenseyu1]

•    Calitatea – E adevarat ca lemnul se poate deteriora la exterior, insa este extrem de usor de reconditionat si nu isi pierde in timp proprietatile, iar semnele lasate de trecerea timpului nu fac decat sa dea lemnului un aer si mai elegant, si mai distins. Calitatea este emanata prin toti porii, iar o usa din lemn poate sa schimbe cu totul aspectul casei tale, atat la interior cat si la exterior
•    Versatilitatea – atunci cand redecorezi sau renovezi casa, nu trebuie sa-ti faci griji ca usile nu se vor mai integra din punct de vedere vizual in caminul tau. Lemnul se slefuiteste si poate fi vopsit in culoare aleasa de tine, perfecta pentru design-ul locuintei tale!
•    Durabilitatea – o usa din lemn natural poate fi… vesnica. Usa din lemn nu implica investitii repetitive, ci doar ajustari care sa o faca sa treaca testul timpului cu brio! In timp ce materialele compozite sau chiar metalul presupun schimbarea usii dupa o anumita perioada de timp, cand se degradeaza iremediabil, lemnul ofera posibilitatea unei simple reconditionari.

[adsenseyu1]
•    Tehnici moderne de construire – spre deosebire de trecut, acum, usile din lemn sunt supuse unui proces amplu de construire, astfel incat sa bifeze cele mai importante calitati pe care o usa trebuie sa le indeplineasca: siguranta, izolare fonica si termica, sistem antiefractie… Spre exemplu, usile TGG sunt realizate in totalitate din lemn masiv, uscat in prealabil, iar apoi adus la umiditatea optima pentru prelucrare. Cu o foaie de usa suficient de groasa si cadru de rezistenta atent executate, usile TGG sunt alegerea ideala pentru orice camin.

Asadar, daca te-ai convins ca iti doresti usi din lemn pentru casa, fie ca ti-ai imaginat deja cum vrei sa arata, fie ca doresti sugestii si sfaturi de la specialisti, consultantii TGG iti stau la dispozitie cu detalii si un catalog vast de modele si alegeri!

0 Shares
You May Also Like