Spirulina – o alga cu o multime de nutrienti

0 Shares
0
0
0

Spirulina este incredibil de buna pentru organismul si sanatatea noastra. Aceasta este incarcata cu substante nutritive, care pot avea efecte puternice asupra corpului si a creierului.

Aceasta substanta nutritiva bogata are partea sa de proprietati de promovare a sanatatatii. Este bogata in clorofila si are multe beneficii.

Ce este Spirulina?

Spirulina este o alga naturala, care are un continut incredibil de mare de proteine si este o buna sursa de antioxidanti, vitaminele B si alte substante nutritive. Atunci cand este recoltata corect este una din cele mai puternice si disponibile surse de nutrienti.

Aceasta contine in mare parte proteine si aminoacizi esentiali, și este de obicei recomandata pentru vegetarieni, datorita continutului sau ridicat de fier natural.

Concentratia mare de proteine si fier, de asemenea, o face ideala in timpul sarcinii, sau in orice moment in care sistemul imunitar are nevoie de un impuls.

Beneficiile siprulinei

Cu toate ca nu are un gust foarte placut, spirulina are una din cele mai mari calitati: stimularea sanatatii, deoarece contine cei mai multi nutrienti alimentari de pe planeta:

Proteine: Este considerata o sursa completa de proteine de inalta calitate

Vitamina B1: De asemenea numita tiamina, aceasta este necesara pentru digestia grasimilor si proteinelor. Este adesea necesara pentru cresterea energiei, sanatatea ochilor, functiile creierului si imbunatatirea functionarii nervilor.

Fier: Spirulina este un aliment favorit pentru vegetarieni si vegani, deoarece este una dintre cele mai bune surse vegetale de fier.

Calciu: Spirulina este foarte bogata in calciu, contine de 26 de ori mai mult calciu decat lapte.

Spirulina este o sursa de alte elemente nutritive. Contine vitaminele B1 (tiamina), B2 (riboflavina), B3 (nicotinamida), B6 (piridoxina), B9 (acid folic), vitamina C, vitamina D, vitamina A si vitamina E. De asemenea, este o sursa de potasiu, calciu, crom, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, seleniu, sodiu si zinc.

0 Shares
You May Also Like