Greseli frecvente in albirea dintilor

0 Shares
0
0
0

Nu poti avea niciodata suficient de multe motive, pentru a te simti bine cu tine insuti. Unul dintre acestea, este albirea dintilor.

Cauti tratament pentru albirea dintilor? Viziteaza SmileBright.ro si vei gasi informatii detaliate, despre toate produsele de albire.

Aceasta tehnica sau procedeu initial doar medical, nu a fost niciodata un lucru ieftin. Cu toate astea, in ultima vreme produsele pentru albire s-au ieftinit considerabil, raportat la preturile din trecut.

Tehnica de albire dentara este eficienta in cateva tratamente dentare care nu includ forarea dintelui, injectii in pulpa sau indepartarea unor portiuni de tesut.

Albirea dentara nu este atat de simpla pe cat ai putea crede. Trebuie sa decizi in primul rand “cum” sa-ti albesti dintii, iar aceasta decizie poate fi luata gresit, de cele mai multe ori.

Iata cateva greseli comune pe care le fac oamenii, in alegerea metodelor de albire dentara (multi dentisti nu doresc ca tu sa cunosti aceste lucri si asta pentru motive evidente, care tin de castigul lor):

1.    Cea mai mare greseala, este a crede ca prin cheltuirea unor sume mai mari de bani, pe anumite procedee cum ar fi albirea asistata de laser sau “power bleaching”, poate aduce rezultate mai bune si ca este mai “sanatos” sa alegi o astfel de tehnica.
2.    De fapt, tratamentele cu laser costa foarte mult, pentru faptul ca tu trebuie sa stai pe un scaun la medicul stomatolog, pentru perioade ce pot depasi 1 ora (pana la 2 ore).
3.    Timpul de interventie chirurgicala este foarte scump si costurile generale cu interventia directa a dentistului, sunt de cele mai multe ori, semnificativ mai mari. In ziua de astazi, iti poti cumpara propriile kit-uri de albire, aplicabile la domiciliul tau, la o fractiune a costului unei sedinte la medicul dentist. Desi aceste produse nu actioneaza atat de rapid, sunt destul de eficiente si nu iti creaza o gaura in buget.
4.    O alta greseala din ce in ce mai comuna si care te poate costa foarte multi bani, este sa crezi ca toate kit-urile de albire pentru acasa, sunt la fel. Ei bine, cu siguranta nu sunt. Te putem asigura de asta.
5.    Poti cumpara un kit de albire de la supermarket de exemplu, dar capacitatea de albire a acestuia este una foarte slaba, unele persoane nu vor observa nici un rezultat, nici chiar dupa o folosire indelungata. Un kit profesional pe de alta parte, iti poate aduce rezultate mult mai rapide si desi platesti mai mult pe el prima data, pe termen lung vei plati de fapt mai putin, decat daca ai folosi 10 kit-uri de la supermarket.
6.    De asemenea, multe solutii de albire disponibile in comert, nu au fost testate pentru posibile efecte adverse, nu se cunoaste exact concentratia de substanta activa de albire sau in unele cazuri, nu se cunoaste nici macar ce substanta de albire este de fapt folosita. Multe astfel de produse pot fi contrafacute, de aceea va recomandam intotdeauna sa achizitionati produse de albire numai de la magazine/firme autorizate, cunoscute ca retaileri oficiali ai unor astfel de produse.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…