Instalarea unui interfon audio la scara blocului, cea mai buna decizie

0 Shares
0
0
0

Instalarea unui interfon audio la scara blocului, cea mai buna decizieIn sfarsit scara blocului meu are un interfon audio, ceva ce atat eu cat si vecinii mei ne dorim de mult timp, insa am amanat foarte mult decizia. Am asteptat sa renovam intai scara blocului, sa instalam geamuri si usi din termopan si doar apoi ne-am gandit la achizitionarea si instalarea unui sistem de interfonie.

Ne-am ocupat si de terenul din fata blocului, care este acum transformat intr-o gradina plina cu flori si abusti exotici. Mai avem un singur lucru de facut, dar din nou amanam, din cauza ca e scump. Este vorba de izolarea exterioara a blocului. Sa va povestesc ceva amuzant despre interfoane.

Am vorbit cu multe persoane care nu au locuit niciodata la bloc, pentru ca au crescut la tara, insa acum a venit vremea sa se casatoreasca si isi doresc enorm sa stea la bloc.

[adsenseyu1]

Imi povesteau cu mult entuziasm ca o sa isi cumpere primul lor apartament dupa nunta si ca nu o sa mai fie nevoie sa munceasca alaturi de parintii lor la tara decat ocazional, pentru ca vor locui la bloc si totul va fi roz.

I-am trezit putin la realitate, spunandu-le ca nu e ceea ce pare, eu fiind crescut la bloc iar acum am si eu apartamentul meu, cu interfon la scara bineinteles.

M-am intalnit din nou cu unele dintre aceste persoane, toti fiind barbati. Mi-au zis ca viata la bloc nu e atat de usoara precum credeau. Sunt prieten din copilarie cu unul dintre ei, ne intalneam in fiecare vacanta la tara.

Acesta mi-a vorbit despre scara blocului in care si-a cumparat apartament, un bloc construit inainte de revolutie, care nu a fost zugravita nici azi, ce sa mai vorbim de montarea unui interfon. Usa la scara era mereu deschisa, oricine putea sa intre si sa sparga un apartament.

[adsenseyu1]

Am aflat si un amanunt foarte amuzant. Nu era lumina pe scara noaptea pentru ca, de fiecare data cand un locatar instala un bec, in ziua urmatoare becul disparea pur si simplu, fiind furat peste noapte. I-am zis prietenului sa vorbeasca cu ceilalti locatari si sa isi monteze un interfon, ca nu e nici scump nici greu de instalat sau folosit.

M-a ascultat si acum e foarte multumit de decizia lui. Chiar daca scara lui arata ca dupa razboi, macar este sigura.

Sistemul folosit pe scara mea este cumparat de la Ordis si sunt foarte multumit de el, de aceea am recomandat aceeasi firma si prietenului meu. E simplu si usor de folosit. Vrei sa ai siguranta sporita la tine in bloc? Un pas extrem de important este instalarea unui interfon audio. La Ordis gasesti sisteme de interfonie audio ce suporta pana la 14 familii.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…