Cum alegi magazinul potrivit de accesorii gsm?

0 Shares
0
0
0

Cum alegi magazinul potrivit de accesorii gsm?
Alegerea magazinului potrivit care vinde accesorii gsm poate fi uneori una dintre cele mai importante operatiuni desfasurate inainte de achizitionarea unui produs din aceasta categorie.

Nu intotdeauna ai sansa sa gasesti cel mai potrivit ofertant in domeniu, acela care sa iti ofere cel mai bun raport calitate-pret si, totodata, garantia vanzarii unor produse originale si de calitate.

Chiar daca preturile mici ale accesoriiilor gsm gasite in anumite magazine ar putea fi tentante pentru multi dintre noi, nu trebuie ca acesta sa fie principalul indicator dupa care sa ne ghidam atunci cand am plecat la cumparaturi. In spatele unor superoferte se pot ascunde multe capcane, iar regretele ulterioare nu te mai pot ajuta cu nimic.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand ai intentionezi sa cumperi un produs din categoria sus-mentionata, iar in lista cu potentiali vanzatori iti apar o sumedenie de magazine cu oferte dintre cele mai variate? Cum reusesti sa iti dai seama daca ai in fata un partener de incredere sau doar unul din multi altii care si-au deschis magazine pentru a castiga facil ceva bani?

[adsenseyu1]

Atunci cand esti pe site-ul unui retailer care comercializeaza accesorii gsm, trebuie sa studiezi cu atentie datele care iti sunt oferite pe site. La o rapida cercetare preliminara, observam ca in partea de sus a site-ului se fla cateva sectiuni informative: “despre noi”, “informatii”, “termeni si conditii”, “contact”. Accesand fiecare categorie in parte, iti poti da seama cu usurinta cat de credibil este comerciantul.

La rubrica “depre noi”, vei descoperi informatii despre momentul in care firma s-a infiintat, despre traditia ei pe piata, profilul companiei, partenerii cu care lucreaza. Daca toate aceste informatii ale rubricii sunt insotite, pe deasupra, si de un filmulet de prezentare, ai o imagine de inceput a ceea ce inseamna o firma serioasa.

Iti poti sa lesne seama ca, cu cat este mai veche compania, cu atat credibilitatea ei este una buna. Asta pentru ca, in lipsa unui comportament onest fat de parteneri, orice firma poate esua in timp.

La rubrica “informatii” gasesti, de obicei, date despre cum se face comanda pe site, despre cum cauti un produs pe site, cum platesti, modalitatile de livrare , tarife de curierat, conditiile in care poti returna produsul inapoi, momentele de procesare a comenzii.

[adsenseyu1]

La rubrica “termeni si conditii” gasesti toate informatiile despre termenii si conditiile in care se ofera discounturi, se face plata, se ofera garantie, precum si prevederile legale care vin in concordanta cu aceste clauze.

Cand accesati rubrica “contact”, trebuie sa gasiti aici toate datele de contact ale firmei: adresa unde isi are sediul social, un numar de telefon si orarul de functionare.

Toate aceste informatii iti creaza un sentiment de incredere in firma cu care ai ales sa colaborezi pentru un simplu exercitiu de vanzare-cumparare. Daca firma are intentii bune si nu este pusa pe pacalit clienti, nu ascunde nimic si toate datele ei sunt publice.

In momentul in care descoperi ca informatiile disponibile despre activitatea companiei, reputatia sa, vechimea in piata sunt ambigue sau imprecis conturate, trebuie sa incepi a-ti pune semne de intrebare.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…