Cele mai inedite decoratiuni de Craciun

0 Shares
0
0
0

Cu totii ne dorim un brad cat mai unic si cat mai special iar pentru a obtine acest lucru avem nevoie de cele mai inedite decoratiuni Craciun.

Inainte de toate va recomand sa va decideti asupra unei scheme de culori pentru ornamentele de brad si ce decoratii veti folosi pentru aceasta.

Pe langa ornamentele de Craciun pe care le gasim in comert putem sa realizam chiar noi diverse elemente de decor, pentru a ne pune amprenta personala in imaginea de ansamblu a caminului nostru.

Astazi va voi prezenta 3 pasi pe care sa ii urmam in realizarea unei decoratiuni inedite si anume coronita de Craciun.

Pasul 1. Mai intai trebuie sa fie confectionata o baza, iar pentru asta se pot folosi oricand 2 umerase din sarma, pe care le modelati in forma de cerc.

Pentru pasul al 2-lea s ia cercul deja facut si se incep a se prinde ramurele de brad suficient de lungi pentru a urmari forma si a nu se desprinde. Acestea se pot prinde cu ajutorul unor fire de atat sau chiar de nylon, insa daca doresti poti sa le stabilizezi folosind pistolul de lipit.

Al 3-lea pas consta in folosirea imaginatiei pentru a crea ceva unic si deosebit, se poate lasa coronita asa, verde, sau puteti incepe sa adaugati o fundita si cate un con de brad, ori poti pune decoratiuni dintre cele mai diverse.

Este de la sine inteles faptul ca acesti pasi de mai sus sunt pentru coronite clasice si sunt orientativi, lasand loc pentru orice tip de improvizatie, asa ca orice materiale vei folosi, ai grija sa nu ramana suportul la vedere si ca totul sa fie simetric si deosebit.

0 Shares
You May Also Like

BlogTu ce laptop preferi?

Atunci cand te hotarasti ca a venit momentul in care trebuie sa iti inlocuiesti vechiul laptop, sau sa…